Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Kolejki znowu wróciły.

Sav

Rekomendowane odpowiedzi

Specjalista
Opublikowano

Tak panowie KOLEJKI wyskoczyło mi, że mam czekać 1h i 5min co o tym sądzicie?

Edit : Dodam, że gram na west

giphy.gif

Opublikowano

Że masz kolejkę 1g i 5min ,oraz że muszisz tyle czekać

Dodatkowo twoje miejsce w kolejce jest ponad 20tyś.

Kolejki powróciły ,po 5 miesiakach ,nie narzekać.

"Tłum nie rozumie, tłum się nie interesuje, tłum jedynie podąża, tam gdzie kieruje się orszak"

Specjalista
Opublikowano

szczerze Ci powiem, że za tą kasę co dostają nie powinno być kolejek ... Poza tym normalne kolejki a nie 1h !

giphy.gif

Opublikowano

szczerze Ci powiem, że za tą kasę co dostają nie powinno być kolejek ... Poza tym normalne kolejki a nie 1h !

Zapłaciłeś coś na LoL-a?

Raczej nie ,wiec stfu.

Btw.

Servery im się jakoś jebią teraz.

"Tłum nie rozumie, tłum się nie interesuje, tłum jedynie podąża, tam gdzie kieruje się orszak"

Opublikowano

Wezcie skończcie już wszyscy przenosić sie na west, Nie rozumiecie ze ruscy tez sie tam przenosza... teraz na west jest 90% graczy a na east juz sa pustki, po to zrobili dwa serwery zeby było podzielone, ale i tak wszyscy przenosza sie na westa...... Bo jest lepszy??? Nie , bo tam nie ma rusków, a tak naprawde, tam jest ich wiekszosc bo sie poprzenosili.Na east zero kolejek, według mnie lepiej sie gra..

Powyższy post to jeden z najbardziej elokwentnych i wysublimowanych wpisów na tym forum. Zastanów się 10 razy, nim się do niego odwołasz, oraz ciesz się wiedzą płynącą z niego.

Opublikowano

Wezcie skończcie już wszyscy przenosić sie na west, Nie rozumiecie ze ruscy tez sie tam przenosza... teraz na west jest 90% graczy a na east juz sa pustki, po to zrobili dwa serwery zeby było podzielone, ale i tak wszyscy przenosza sie na westa...... Bo jest lepszy??? Nie , bo tam nie ma rusków, a tak naprawde, tam jest ich wiekszosc bo sie poprzenosili.Na east zero kolejek, według mnie lepiej sie gra..

Ja się nie przeniosłem , tam mnie przydzielili :) , to wy się przenosicie :P

oficjalnelogo.png

Opublikowano

@Topic

Nic dziwnego. Z tego co się orientuje otworzyli darmowy przelot na WEST. Pare moich znajomych przeszło nawet na Westa.

Opublikowano

Pozdro dla was, chcieliście grac na wescie, wypierdoliliście tam, żeby grać z proxami, stfu, teraz bawcie sie w kolejki :)

Opublikowano

to nie jest powod jakis wielu wejsc naraz , napisali ze maja jakies problemy z serwerami i proboja to naprawic. moze i ruscy przenosza sie na west , ale ukraincy (jeszcze gorsi gracze) zostali na east :D

Opublikowano

Pseudo Polaczków, nie bierzecie pod uwagę? Z ruskimi jest to samo, są ludzi spoko, i są ludzi beznadziejni.

Opublikowano

Ehh na Wescie kolejki są bo odbywają się konkursy pvp z spectatorami . I dlatego takie kolejki

Opublikowano

Zapewne niedługo coś poradzą . Gram już ponad 1.5 roku na NA i jest pięknie <3

Zobaczyć kolejkę ? Sny ...

Opublikowano

Tak jak wszyscy, East the best;) Nie wiem CO TO KOLEJKA. Wchodzę kiedy chcę, nab teamy może i są, ale od tego jest Duo/Arranged;)

9uIymOb.png

Chętnie pomogę w sprawach: League of Legends, World of Warcraft.

W razie pytań PW.

Opublikowano

Haha,na west jak slyszalem od mojego kolegi to nie ma teamu bez jakiegos nooba czy afk

A na east sa tez nooby ale jest ich mniej wedlug mnie

sstwc.jpg

Specjalista
Opublikowano

Uprzejmie mówię, że kolejek od tam tego czasu nie widziałem nadal możemy nakurwia* :) Netro prawda jest dużo noobków ale na east żeby zagrać rankeda to pół h czekasz na elo 1700 +

giphy.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...