Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Minitage] 9-letnia siostra Tiendichkilla

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

O ch*j .. hahaa .

Tak jak ktoś tam wyżej napisał ..

na bank ktoś inny gra

to jest pewne na 100 % ,że twoja siostra nie gra .

Ktoś tam napisał ,że jego siostra grała i gadała taak ?

a z kąd wiecie ? Może on grał a jego siostra gadała ?

No nie wiem .. tak mi się wydaje

marihuana_synatura.png

By Mee ;**

Opublikowano

Ja mogę to samo zagrać i powiedzieć, że to moja babcia gra i wszystkich owni. Ale cóż ten co grał, gra dobrze na sniper'ki.

Koniec spamu na temat "siostry"/siostry Tiendich'a ! -.-

Opublikowano

Jak dla mnie to jest zwykły płacz. Wy musicie hackować żeby mieć chociaż 10% jej umiejętności.

- Filmik to montage, czyli najlepsze momenty jej gry... ja też mogę nagrać moje UB++ i wmówić, że gram tak codziennie,

- Jest młoda więc ma szybki refleks, nie ma zamulonej głowy od używek,

- Mając takiego brata od początku uczył jej prawidłowej gry, bez złych nawyków od początku, które my nabieramy jak sami się uczymy grać

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ja zaczynałem jak miałem 9 lat i zaledwi po miesiącu grałem tak jak to dziecko na zwykłych Elimkach. W t roku miałem 4 miechy przerwy wracam do gry jestem nie ogar wygrywam Sniperkę w 5 Shot i w ciągu tygodnia jestem najlepszy na Sniper Only. I co? Takej gry można się szybko nauczyć a jak jeszcze dziecko ma braciszka który ciska codziennie 5h i wbija Eventy to jest super. Sniperka ok pewnie z jakiegoś Eventu, a dzieciak od początku gra SR i tyle. Mój barat co ma 5 lat ostatnio Dubel Killa wbił. Zostawiłęm CA i poszedłem się tylko odlać wchodzę do pokoju a ten Dubel Killa wali. Dzieci są lepsze niż my bo nie są tak przymulone. One grają bo je to wciaga a my bo chcemy się odprężyć, a co za tym idzie? Łapią szybciej grę!

Pozdrawiam: Luwr

Moja ulubiona broń to

M4A1 Sopmod

M416 CQB Cammo

M417 SB

Minigun

Lubie grać jeszcze wszystkimi M32

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...