Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Minitage] 9-letnia siostra Tiendichkilla

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Oto miniclip jak gra 9 -letnia siostra TiendichKilla

Na pewno gra lepiej niż większość z was :D

Ma talent po bracie .

Miłego oglądania :D

Steam: Worst

W CA od 19.07.2009

Na MPC od 16.08.2009

Opublikowano
Oto miniclip jak gram 9 -letnia siostra TiendichKilla

WoW! jak Ty kimś grasz? plawks zdradź mi sekret

Btw. grałeś kiedyś z 9 latkiem w cokolwiek ? Oni nie rozumieją który to jest prawy a który lewy przycisk myszy, do tego to dziewczyna czyli -30 do sprzętu komputerowego

@btw.

• Lokacja:Żnin

Mike jest z tej samej miejscowości <3

TLS_Trololo.png

Dawniej Lenart

Opublikowano

Haha

Żnin - tyle wspomnień

Kubersio -znałem cwaniaka :)

Mike - niestety nie te lata...

@top

mogłeś chociaż dobrze przetlumaczyc bo tytul to :

"Combat Arms My 9 years old sister rock the Game "LaraGirly" Miniclip 1 by TiendichKill"

Jeżeli gra w to 9 LETNIA DZIEWCZYNKA to ja idę się pociąć i powiesić ...

Tak naprawdę to tutaj oni są podłożeni ... to są koledzy TiendichKill'a

Opublikowano

@.Rez

ty się tak wszystkiego czepiasz ?

Poprawione .

@up

a co ja źle przetłumaczyłem ?

w tytule jest wyraźnie napisane że to siostra tiendichkilla która ma 9 lat

Jeżeli gra w to 9 LETNIA DZIEWCZYNKA to ja idę się pociąć i powiesić ...

Tak naprawdę to tutaj oni są podłożeni ... to są koledzy TiendichKill'a

niektórzy od urodzenia mają skilla poza tym brat ją uczy .

Steam: Worst

W CA od 19.07.2009

Na MPC od 16.08.2009

Opublikowano

Słuchajcie ja też moge zrobić kanał na YT nagrać coś takiego i napisać że to moja 9 letnia siostra.

Bartosz ty uważasz że ze skillem można sie urodzić?Uważasz to za dar od Boga?...

Pomyśl urodziłem sie ze skillem mam 9 lat wybijam każdego jak leci Rly?

Len ma troche racji widziałeś 9-latka jak gra? Ja tak moja sioste /kuzyna itp skilla nie zdobywa sie od tak

Trening czyni mistrza im dłużej grasz i masz "skilla" do nauki to szybko załapiesz.

Prędzej Anonymousi zniszczą nexona niz to jego siostra.

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

Bez jaj, jak 9-latka może tak grać? Rozumiem że ma brata, który być może ją uczy, ale bez przesady. Jeśli to naprawdę ona gra, to jestem pod wrażeniem.

Opublikowano

Noobki to na serio jego siostra. W komentach napisał żeby wejść na jego kanał i tam jest jak jego siostra gada i gra :)

Równie dobrze mogł dołorzyć jej głos programem do filmiku lub grał a ona mówiła

Opublikowano

jezu tym co nie wieza jest poprostu przykro ze ona jest lepsza od nich jak sie che to sie potrafi 10 latek moze sie nauczycz hackingu i wlamacz do nasa tylko trzeba ogarniac co i jak i trzeba miec do tego zapal

Opublikowano

@up

Jak to pierwszy?

Ja nie powiedzialem ze to nie ona :D

Ja zacząlem grac w ca jak mialem 10 lat bez niczyjej pomocy i ze zjebanym kompem a nabilem fantasticka po niecalym miesiacu

beznazwygr.png

Opublikowano

@up

Jak to pierwszy?

Ja nie powiedzialem ze to nie ona :D

Ja zacząlem grac w ca jak mialem 10 lat bez niczyjej pomocy i ze zjebanym kompem a nabilem fantasticka po niecalym miesiacu

cool_story_bro_8388.jpg

To nie chodzi o fantasticki itp ja fanstastica na 2 dzien nabiłem chodzi o to że w filmiku spudłowała tylko raz reszta celność.Dziewczynka 9 letnia żeby tak umieć nie mogła sie urodzić z tym ja pierd*le musiała by grać naprawde od początku i myslec jeżeli to faktycznie jego siostra to ładnie ja zacofał dziewczynki w jej wieku nie myśla o grach takich jak CA, moim zdaniem FAKE jeżeli to prawda to prawda lecz obalam waszą teorie że z takim czymś można sie urodzić w 1 rudndzie jak każdy gracz ca napewno mieliście staty ujemne lub ledwo co dodatnie.

Opublikowano

Można sie urodzic z umiejetnosciami do wszystkiego. Nawet do mycia okien. Np. moji koledzy zaczeli grac w ca i jeden na 1 runde mial staty równe a drugi kompletnie nie ogarnial.

Kurde o co my sie spieramy...

beznazwygr.png

Opublikowano

Można sie urodzic z umiejetnosciami do wszystkiego. Nawet do mycia okien. Np. moji koledzy zaczeli grac w ca i jeden na 1 runde mial staty równe a drugi kompletnie nie ogarnial.

Kurde o co my sie spieramy...

Większość umiejętnośći jest zdobywanych za życia szlifując trenując coś z twoimi kolegami mogło być różnie 1 grał w FPS 2 nie i tak dalej jeden ma trudniej sie nauczyc jeden łatwiej ale nikt nie może od początku ogarniać tak jak na tym filmiku granie w CA to umiejętność nabywana mam kolegow pro elo skillowców na CS'ie a w combacie 0 skilla trzeba skilla nabyć i mieć po prostu ręke do tego ale treningiem zrobisz z sb mistrza

Opublikowano
10 latek moze sie nauczycz hackingu i wlamacz do nasa tylko trzeba ogarniac co i jak i trzeba miec do tego zapal

włam się koksie na moją stronę będziesz mistrzem. albo zatrudnij do tego 10 latka...

jesteście poyebani.

TLS_Trololo.png

Dawniej Lenart

Opublikowano

włam się koksie na moją stronę będziesz mistrzem. albo zatrudnij do tego 10 latka...

jesteście poyebani.

kur nie mowie ze ja a po 2 ja nie mam takiego zapalu do hackingu czlowieku ogar ze ci z forum moda zabrali to nie wyzywaj sie tutaj daj se 2 bana bendzie git
Opublikowano

pisać się naucz a potem do mnie startuj. Moda nie zabrali mi nigdy dla Twojej wiadomości.

TLS_Trololo.png

Dawniej Lenart

Opublikowano

1.Jesteście poje*ani ze względu na to że ktoś dał filmik gdzie niby 9 latka ciśnie w Ca z TPG-1 Pro a wy się kłucicie i wyzywacie

2.Nie potrzebna ta kłutnia

3.Liczy się pomysł , a grać to grał na bank ktoś inny.

4.Nazwa może dla zmyłki.

5.Poleciał przewał i tyle.

EXPmIpC.gif

Opublikowano

http://www.youtube.com/watch?v=O4Rv7yD5L9w&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=LOGlyqQEN0Q&feature=g-vrec

http://www.youtube.com/watch?v=vcLCNvelIj0&feature=fvwrel

moim zdaniem 3 koleś wymiata...

ehh.:)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...