Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Save]Paula123x

Paula123x

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć... dziś mam okazję zaprezentować mój ubogi w budowle save ! Będę go rozwijała ale już na samym początku zajmuje prawie 100 MB ! Na save'ie znajduje się dom, hodowla pszenicy/melonów i dyni oraz farma zwierząt.

Screenshoty :

- dom

20111201135436.png

- farma pszenicy/melonów/dynii

20111201135441.png

- hodowla zwierząt

20111201135447.png

Download :

http://speedy.sh/rafMQ/Paula123x.rar

Skan :

http://img706.images...06/66/skanx.png

Save tworzony bez pomocy cheatów... więc na prawdę ucieszę się jeśli ktoś skomentuje ten topic. Namęczyłam się i nalatałam za drewnem.

Jeśli ktoś ma pomysł jak zminiejszyć rozmiar save'a proszę o pilną pomoc ! Niestety mój save'a zalicza się do zapisów ODKRYWCZYCH czyli od spawna dzieli dom jakieś 5km.

Opublikowano

Wow jak dla mnie domek mi się najbardziej podoba :) Ale inne też są niezłe :P Ściągam i masz lajka :D

Jeśli pomogłem kliknij "Lubię to" ;)

Yupi Ka Yey Motherfucker

Opublikowano

Co planujesz wybudować na tym save'ie ? Jeśli brak Ci pomysłów to możesz wybudować stodołę , mały basen i mam pytanie czy w domu znajduję się łazienka (nie mam jak grać w minecrafta przez ten tydzień , więc nie sprawdzę) ? Dom , a raczej willa bardzo ładna , zwłaszcza podoba mi się ciemny dach , ładnie on wygląda z drewnem i deskami.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...