Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] vip hack

Ed Dog

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Raczej w żadnym vip hacku już nie ma life takera. Był tylko w game anarchy ale juz usuneli.

Δ ( ͡º ͜ʖ ͡º)  ಠ_ಠ Δ

Opublikowano

@UP

Owszem ale hack na wersje EU jest aktualnie niedostępny, oprócz tego hacka nigdzie go nie ma.

Opublikowano

up@ lovevomit jak staremu koledze napisz mi na pw bo tu nie można ...

a jakiś inny który ma life takera na EU

chce się odegrać za zbanowane LTC.. nie nie używałem tam VIPA i tak dalej

Opublikowano

pamiętaj, że jak używasz hacka nawet na noob koncie i zapisujesz jego ustawienia, to plik z tymi ustawieniami tworzy się w folderze gry...;) i sobie tam siedzi...na ltc może nie używałeś hacka ale game logi wyłapały ten plik którego nie powinno tam być i wszystko ;)

ehh.:)

Opublikowano

@2up

TA LTC chyba w snach. Miałeś CPT1 i dzisiaj własnie cie zobaczyłem na wall of shame na erbazie...

zreszta jechałeś na tych swoich texturkach albo na tym vipie co niby za kolege sie pytales na mpc -,-

@top

yea, juz nie bedzie lifetakera chituchy i nawet nie czekajcie, zostal spatchowany tak jak shop hack etc

@down

zgadza sie nie wiem bo nie jestem gnida co jedzie na chitach i psuje innym gre

Opublikowano

easy nie wypowiadaj się bo nie masz o tym zielonego pojęcia ;)

lifetaker jest na 10000% w 2 hackach...shop hack w 1 ;)

ehh.:)

Opublikowano

@2up

TA LTC chyba w snach. Miałeś CPT1 i dzisiaj własnie cie zobaczyłem na wall of shame na erbazie...

zreszta jechałeś na tych swoich texturkach albo na tym vipie co niby za kolege sie pytales na mpc -,-

@top

yea, juz nie bedzie lifetakera chituchy i nawet nie czekajcie, zostal spatchowany tak jak shop hack etc

tak bo ty wiesz najlepiej.... nie w ogóle nie miałem nawet nob konta

@love napisz mi na pw jakie sa ty :D Z GÓRY

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...