Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytania] Uridium, kbot i WP

Michu.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1. powiedzcie mi proszę jakimi sposobami mogę uzbierać 250k urki [wiadomo na co] i ile mi to zajmie.

2. Warto wykupywać licencję Kbota? Podobno permy poleciały...

3. Zrobi mi ktoś rzetelny przez TeamViever WP albo wrzuci skonfigurowany silnik ze skryptami na niewidki, bonusboxy z otoczenia i pokazywanie na minimapie wrogów pomarańczową obwódką? [jak będzie trzeba to podam downloady do skryptów]

comment_aKm2b5jSiJgvkhmrlSzZ5Yc80OK7Mzta

Opublikowano

1. Botem

2. Jeśli wolisz prostego bota to tak, jeśli wolisz coś lepszego to PBDOBOT

3. Masz na forum tuty jak skonfigurować WP

Opublikowano

A czy wykupie kbota psc za 20 pln? Bo kupiłem w kiosku ale nie wiem czy starczy. Jeśli tak to dajcie linka z tematem jak wykupić. A ile mi kbotem zajmie zbieranie tego? Ale ja chce skonfigurowanego bo ja tego nie ogarniam

Aha i jeszcze ważna rzecz! Gdzie zbierać skrzynki na 12-14 lvl vegą fs na złotku?

Opublikowano

1. Bot.

2. Nie warto. Dla zaawansowanych polecam PBDO-Bot, jest darmowy (jak na razie, może się to zmienić) ale jest za to zajebiście efektowny. (Mi w 7h nabił 45k uridium z podwajaczem.).

3. Wszystko jest na forum, to proste!

Oferuję moje usługi webdeveloperskie (HTML, CSS, JavaScript (jQuery, AJAX!), PHP, MySQL, PERL).

Więcej pod PM.

Opublikowano

Program prosty jak cholera.

1. Pobierz program. (link)

2. Wypakuj go na pulpit. (To nie ma najmniejszego znaczenia gdzie).

3. Kliknij prawym przyciskiem myszy na "Mój Komputer" i wybierz opcję "Właściwości".

4. Następnie kliknij na "zaawansowane" i "Ustawienia" (Gdzie pisze "Uruchamianie i odzyskiwanie").

5. Kliknij na edytuj.

6. /NoExecute=off (może masz inaczej, lub w ogóle) zmień na /NoExecute=Alwaysoff

7. Zapisz i uruchom ponownie komputer.

8. Włącz program i wybierz zakładkę "Proxy PC" a następnie w PPC drileu.

9. Kliknij na "skripts" (w liście) i po prawej stronie zmień port na 8080.

10. Po środku będziesz miał 3 skrypty, możesz tam wrzucić co chcesz. (Tak, tutaj chodzi o te skrypty WP), kliknij na 1 i po prawej stronie [set]

11. Zamknij to okno (nie zamykaj programu!), i uruchom okno gry. :)

12. Kliknij na "Lubię To".

Oferuję moje usługi webdeveloperskie (HTML, CSS, JavaScript (jQuery, AJAX!), PHP, MySQL, PERL).

Więcej pod PM.

Opublikowano

Po włączeniu przeglądarki ten proces powinien się włączyć, w tej paczce już jest wszystko skonfigurowane.

Więcej pod PM.

Opublikowano

Posiadasz PET'a kamikadze?

Jeśli nie to x-4 a jeśli tak spokojnie leć na x-7.

Więcej pod PM.

Opublikowano

Hmmm Kup licencje na Kbota, malutko permów jest i mój kolega 0 ostrzerzeń a przez pół roku boci :)

I uzbierasz bocac w ciągu max 2 tyg jeśli masz fukll speeda

Opublikowano

Nie warto było kupować psc na kbota bo mam pbdo i on jest bardzo efektowny- w godzinę 2500 u

ok dzięki Machniuczku kochanieńki działa to WP :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...