Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pluginy do minecrafta

bily47

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam kupiłem sobie właśnie serwer i poszukuje teraz pluginów które są przydatne na serwerze na rejestracje graczy logowanie admina itp. szukałem na bukkit.org ale jest tego strasznie dużo no i po angielsku większość rozumiem no ale jest tego po prostu za dużo

Opublikowano

Może chcesz gotowe pliki do wgrania na serwer ? :)

http://www.mpcforum.pl/topic/339739-dl-pliki-serwerowe-by-krzysztofa-na-minecraft-100/

Tutaj znajdziesz również pluginy

|| exLider Minecraft || exMPC Media Lider || exModerator Single Player || exModerator Lineage2 || exModerator 4Story || exModerator Tibia || VIP ||

Opublikowano

Do rejestracji polecam plugin AuthMe

http://www.mpcforum.pl/topic/406932-tutplugin-authme/

żeby dać opa piszesz /op nick lub w pliku op. (na rangi adminów i graczy pluginy Permisonns PermisionnsPlus)

A do cuboidów Wordl Guard a do edycji terenu World Edit jak chcesz do nich tuutki to napisz na pw czy coś :)

I3QiiEX.png

And if you're not down with that, we got 2 words 4 ya

FxMQtFh.jpg Essential

Weteran
Opublikowano

Za rejestrację oraz logowanie odpowiada plugin AuthMe, za dodawanie grup (np. Administrator, Moderator) posłuży Ci Permissions. Jutro koło godziny 15;30 na youtube umieszczę filmik z moją paczką, która zawiera te pluginy.

1339226679-U337649.jpg

Weteran
Opublikowano

Jeśli chcesz normalną mapkę to uruchamiasz plik startowy bukkita, a następnie mapa się sama wygenereuje. Jeżeli potrzebujesz kopiowania budowli, przenoszenia ich to polecam program MCedit, za parę dni także ujrzysz poradnik o nim na moim kanale.

1339226679-U337649.jpg

Opublikowano

Możesz pobierz tą paczkę, tzn. pliki Sentence, posiadają najpotrzebniejsze pluginy

http://www.mpcforum.pl/topic/475898-dl-pliki-serwerowe-by-sentence-hot-100/

8can.png

|| CPU: I5-2500 || GPU: MSI Gtx 660 Titan || Ram: DDR3 8GB GoodRam || Zasilacz: Antec 500W || Płyta Główna: Asrock H61M ||

Opublikowano

Dobra jeszcze jedna sprawa a raczej 2 LWC mi nie działa wyskakuje akces deined i potrzebuje jeszcze plugina że jak wpisze sethome to będę mógł się do haty przenosić a i jeszcze żeby creepery nie eksplodowały

Opublikowano

World Guard trzeba specjalnie skonfigurować :)

Jak tylko wgrasz plugin to będą wybuchać.

Musisz odpowiednio skonfigurować plugin.

Opublikowano

już się uporałem z tym jeszcze mi jest potrzebny plugin że jak będę w np. moim domu i dam /sethome to zapisze mi tą pozycje i jak będę chciał się tam przenieść to wpisze /home

Opublikowano

Plugin na /home /sethome to CommandBook i Warpz0r

PS.Jak pobierzesz najnowszy CoomandBook to nie pobieraj Warpz0r, ponieważ będą się ze sobą kolidować

8can.png

|| CPU: I5-2500 || GPU: MSI Gtx 660 Titan || Ram: DDR3 8GB GoodRam || Zasilacz: Antec 500W || Płyta Główna: Asrock H61M ||

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...