Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

WINDOWS + R

Hydros

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czesc gdy wciskam windows +r wyskakuje mi takie okienko ,,Operacja została anulowana ze wzgledu na ograniczenia nałozone na ten komputer Skontaktuj sie z administratorem systemu,, malo tego ikony w start typu włacz ,wylacz ,wyloguj komputer znikneły ...

po tym jak zainstalowalem program brutus a nastepnie go odinstalowałem wyczyscilem rejestr i nadal to samo

Chcialbym podkreslic ze jestem administratorem komputera ;)

Bardzo bym prosil o pomoc daje +

Opublikowano

Najwyraźniej NIE jesteś administratorem. Nie możliwe żeby tak się działo.

O boże komputer jest mój nikt do nie go nie ma dostępu czaisz to?

Opublikowano

Mialem kiedyś to samo, tylko ze gdy probowalem cokolwiek wlaczyc, to wyskakiwalo np. : "nie masz uprawnien do wykonania tej czynnosci.". Pomogl tylko format. Mozliwe, ze to jakis zlosliwy program.

Daj Like'a ;D

Opublikowano

Mialem kiedyś to samo, tylko ze gdy probowalem cokolwiek wlaczyc, to wyskakiwalo np. : "nie masz uprawnien do wykonania tej czynnosci.". Pomogl tylko format. Mozliwe, ze to jakis zlosliwy program.

Ale jak format mam pirackie oprogramowanie xD

Opublikowano

Wirus zablokowal Ci dostep do niektorych funkcji sysyemu. Jesli zrobil on to skutrecznie to nie bedziesz mogl nawet z poziomu administratora nadac uprawnien bo ich nie bedziesz mial. Zeby to zrobic trzeba zrobic nowego uzytkownika, nim nadac prawa dla wszystkiego dla glownego konta i wtedy dopiero dzialac. Jest troche poradnikow i wskazowek w internecie. Jak sie na tym nie znasz zawiez kompa do serwisu (dobrego, a nie informatyka zamozwanca) zeby bez formata to naprawili.

Opublikowano

Przywróć system do czasu sprzed zainstalowania Brutusa.

Tylko ze prubowałem i pisze ze nie mozna przywrocic ;...

Wirus zablokowal Ci dostep do niektorych funkcji sysyemu. Jesli zrobil on to skutrecznie to nie bedziesz mogl nawet z poziomu administratora nadac uprawnien bo ich nie bedziesz mial. Zeby to zrobic trzeba zrobic nowego uzytkownika, nim nadac prawa dla wszystkiego dla glownego konta i wtedy dopiero dzialac. Jest troche poradnikow i wskazowek w internecie. Jak sie na tym nie znasz zawiez kompa do serwisu (dobrego, a nie informatyka zamozwanca) zeby bez formata to naprawili.

Zrobilem nowe konto uzytkownika i tam wszystko gra ;) sa ikonki wlacz wylacz pc wloguj pc windows + r dziala tez a tylko na nowym koncie uzytkownika

A mozna zrobie cos takiego ?ze nadam sobie prawa adminstratora do nowe konto uzytkownika a stare skasuje? te na ktorym funkcje przestaly dzialac

Opublikowano

Tego nie wiem, ale pamietaj ze tego wirusa masz nadal na kompie. jak ja mialem to nie moglem kompa wylaczyc, wlaczyc panelu sterowania, ani wejsc w regedit... Ogolnie to nic nie moglem zrobic.

Daj Like'a ;D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...