Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Na temat biobota:/

kubapl1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam mam na1 koncie 1 warna boce teraz 20/h i jak przerwe to bo boce tak 2 dni to bana na 100% dostane?

a i na 2 koncie boce caly zcas 24/h od 2 dni i tez jak to przerwe zaczne zycie bez bota to ban na 100%?

sig.png

Zapraszam!

No to ACTA!

Opublikowano

Zalezy od szczescia , ja bocilem po warnie i po miesiacu nic . A kolega dostal warna , uzywal 2h dziennie i po tygodniu dostal bana . A co do przerwania to niema znaczenia moga wykryc nawet po 1 tygodniu bez uzywania

571811439657432513510.png

Opublikowano

ale alienki tez wykrywaja szybko i jak sie zalaczy bota to i tak kiedys sie dostanie bana?

sry za 2 posty

sig.png

Zapraszam!

No to ACTA!

Opublikowano

wcale nie jest powiedziane ze biobota wykryja ja boce juz ho ho ponad rok od wersji 220 chuba szymon1212 zaczal rovioc to albo od biologa albo na odwrot mniejsza o to boce sobie tak i boce i nic z tym ze robie przerwy oczywiscie wrota recznie przechodze i potem spowrotem do bocenia i tak na zmiane na 4 kontach wiec to kwestia szczescia i farta! pozdrawiam

alanczrntzg_zmniejszacz-pl_652783.jpg

Opublikowano

Ja przez tydzień nie bociłem i wchodzę na konto po tygodniu i normalnie się logowało ale kolejnego dnia gdy wszedłem na konto to zastałem perma.

Opublikowano

heh up bo konta do 4 tygodnia sa blokowane na zawsze

what ?

konto które ma mniej niż X dni od rejestracji i/lub rozpoczęcia gry na danym serverze jest banowane pernamentnie

@ edit jednak 4 tygodnie poyebało ich ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...