Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

zbity czy zlamany

Kelom

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam ;) chcialbym sie was poradzic w pewniej kwesti. Otoz troche pobilem sie z kolega. Ja dostalem on dostal nic specjalnego. Chodzi o to, iz kiedy dostalem w nos zaczela mi leciec krew. Nos nie boli przy oddychaniu ani nic. Boli tylko jak dotykam. Nie przekrzywil sie ani nic tylko pogrubial troche. I tu moje pytanie ten nos jest zbity czy zlamany. Troche spuchl ale jak sie ktos nie przyjzy to nie widac.

Opublikowano

skad mam wiedziec z twojego opisu sie tego nie da wywnioskowac, mozna jedynie przypuszczac

Opublikowano

Jak dotykasz czujesz zgrubienie jakieś czy coś?

Szczerze to na 98% jest tylko i wyłącznie zbicie.

No wiesz chyba że Twoim kolegą jest Adamek ;p

No a tak serio to pewnie zbity.

egq3SFm.png

Opublikowano

jak by byl zlamany to by ciagle bolal nie jest zlamany poboli z 2-5dni. jak bedziesz ruszac i tyle

1315596276-U71001.jpg

Kiedyś Metin2.pl 86 lvl

Kiedyś Aion Online 55 lvl

Kiedyś WoW 80 lvl

Guild Wars 2 80 lvl

teraz jakoś nie ma na nic czasu

Opublikowano

Jestem ciekaw kiedy ktoś utworzy tutaj na forum temat "Czy mam prostatę? " . Dobijają mnie takie tematy to nie jest forum MEDYCZNE . Tak ciężko ruszyć dupsko do lekarza ? Chyba on jest od tego prawda ? To jutro 6 rano pobudka i won do lekarza.

jqeuR.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...