Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Erena [1.0.0][FRAKCJE][30 SLOTOW][24/7][PROFESJONALNY][FULL SURVIVAL][WL OFF]

Terrain

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 51
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Każdy chce żeby jego budynki i osiągnięcia zostały, ale nie każdy rozumie że to wymaga troche czasu.

jeśli nie macie co ze sobą zrobić to w akcie desperacji i oczekaiwaniu na serwer oglądajcie ten film:

Kierzek, wytłumacz mi coś.. CZY TY JESTES JAKIMS PIER******* CENZOREM ZE EDYTUJESZ MOJE POSTY? MASZ DO TEGO JAKIS KONKRETNY POWOD? TO POWIEDZ MI TO WPROST!

Kiedy patrzę na niektóre osoby na tym forum zaczynam być za podpisaniem ACTA.

Opublikowano

@nocny

Nie zawsze musi być admin na serwerze. Powiedzmy, że tamta odsłona była taka.. testowa. Teraz będą 2 zakony i ... a zresztą. Gwarantuję, że mapa w pobliżu spawna nie będzie zniszczona, a gra z każda mapa będzie przyjemniejsza.

mpc.png

Opublikowano

A co powiesz na to jeżeli serwer będzie przeniesiony na dedyka, na którym zmieści sie 100 graczy, podzielonych na 2 gildie?

Opublikowano

Bo nie było sensu żeby był właczony skoro i tak nie mogłem na nim nic robić. na szczęście serwer będzie znów ponownie uruchomiony za 5 minut. Zapraszam wszystkich!!!! Osoby, które kupiły konta vip proszone są o podanie swoich nicków, w celu otrzymania tegoż konta. (oczywiście bęzie o 4 dni dłużej)

Opublikowano

Tu się zgodzę, tamta odsłona była w 100% lepsza. A to, że w 1 gildii było 12 graczy ( w tym ja :D ) to tylko dowód, że ludzie potrafią się zgrać i zjednoczyć, a nie zakładać bezprzyszłościowe (nowe słowo ;p) frakcje.. Teraz serwer mi się zwyczajnie nie podoba. :(

A69JQBD.png

Lastivia s2 | Szaman Smok   |   Shatan  |  60 | CannabiS | Shinsoo | Sprzedam!

Moyes | Szaman Smok | Shatan | 75+ | Salvation | Shinsoo | Off

Opublikowano

Najlepiej jest nie słuchać tego co ja mówię, a potem wypisywać głupoty ze słowami wyjętymi z kontekstu. Powiedziałem chyba wyraźnie że nie chciałem przedłużać OFF'u serwera i uruchomiłem go bez gildii bo czekam na aktualizacje na 1.0.0 żeby all działało poprawnie. Mówiłem też, że tamte "stare" gildie wrócą jak tylko je zainstaluje. Więc w czym problem poczekać te kilka dni?

Opublikowano

Już Ci mówiłem że nie bo nie da się jej odratować :/

Opublikowano

Odświeżam i zapraszam :) Przy czym informuję że online bedę dopiero w poniedziałek/ wtorek (kart sieciowa sie spalila ://///)

Opublikowano

mam nadzieje że mod mi wybaczy te 15 minut :D (pozniej nie moge) :D :***** Zapraszam!!!

Opublikowano

masz może na to jakieś dowody? Administratorem jestem tylko ja :) więc daruj sobie dzieciaku :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...