Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szaman smok

dawidt476

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka

Mam kryzysowy problem, gdyż nie wiem Szaman smok to opłacalna i dobra profesja.

Tu napiszę kilka pytań, na które chciałbym abyście pomogli mi odpowiedzieć

czy opłaca się grać szamanem smokiem?

czy na 70+ lvlu da rade samotnie expic (v2), bez wydawania kasy na IS (bonowanie eq 5 )

czy może na siebie jakoś zarobić (Gram na s26 i juz na nic nie mam kasy ;/)

czy jest to postać dobra w PVP ?

czy nie lepiej jest zagrać np. surą WP? ktory sam się wyexpi, a na 86+ w pvp jest BARDZO DOBRY

Chciałbym abyście pomogli mi w tych kilku pytaniach, gdyż mam dylemat ;/

Opublikowano

Siemka

Mam kryzysowy problem, gdyż nie wiem Szaman smok to opłacalna i dobra profesja.

Tu napiszę kilka pytań, na które chciałbym abyście pomogli mi odpowiedzieć

czy opłaca się grać szamanem smokiem? Tak

czy na 70+ lvlu da rade samotnie expic (v2), bez wydawania kasy na IS (bonowanie eq 5) To zależy od eq, ale wątpię. Chyba żebyś zrobił naprawdę pro eq.

czy może na siebie jakoś zarobić (Gram na s26 i juz na nic nie mam kasy ;/) Można, najlepszym sposobem jest drop, np na metki w m1, metki 35lv, medale, albo łowienie.

czy jest to postać dobra w PVP? Raczej nie, są o wiele lepsze postacie.

czy nie lepiej jest zagrać np. surą WP? ktory sam się wyexpi, a na 86+ w pvp jest BARDZO DOBRY. To zależy wyłącznie od ciebie. Osobiście bym wybrał smoka, wp się nudzi ten monotonny exp. A jak grasz szamanem to sam sobie poexpisz albo ktoś cię do pt weźmie jako bufa i już.

Chciałbym abyście pomogli mi w tych kilku pytaniach, gdyż mam dylemat ;/

Gość PoweRade™
Opublikowano

czy opłaca się grać szamanem smokiem? Zależy czy masz kase

czy na 70+ lvlu da rade samotnie expic (v2), bez wydawania kasy na IS (bonowanie eq 5 ) Nie ma mowy

czy może na siebie jakoś zarobić (Gram na s26 i juz na nic nie mam kasy ;/) Metki m2 , im-ha , rudy

czy jest to postać dobra w PVP ? Są lepsze

czy nie lepiej jest zagrać np. surą WP? ktory sam się wyexpi, a na 86+ w pvp jest BARDZO DOBRY - Jak masz zamiar wbić duży lvl to graj

Opublikowano

czy opłaca się grać szamanem smokiem?Jasne, ale nie samemu

czy na 70+ lvlu da rade samotnie expic (v2), bez wydawania kasy na IS (bonowanie eq 5 ) Nie

czy może na siebie jakoś zarobić (Gram na s26 i juz na nic nie mam kasy ;/) Rudy, metki, dt

czy jest to postać dobra w PVP ? Tak

czy nie lepiej jest zagrać np. surą WP? ktory sam się wyexpi, a na 86+ w pvp jest BARDZO DOBRY Zdecydowanie WP jak nie ogarniasz smoka.

1356721310-U739101.png

Opublikowano

Smoka można wykoksic tylko wtedy gdy ma się dużo eq i kasy inaczej nie ma sensu jak tylko do buffa.

Surka wp jest bardzo dobra do expa. Skile wbijesz dosyć szybko bardzo łatwo sie expi gdy jest dobrze rozwinięta a na wyższym levelu z odpowiednimi absy postać nie do zdarcia

Build Uniwersalny :

Czarowane Ostrze -> Czarowana Zbroja -> Smocyzy WIr -> Uderzenie Palcem -> Strach -> Rozproszenie Magii

Build PVP :

Czarowane Ostrze -> Smoczy Wir -> Rozproszenie Magii / Uderzenie Palcem -> Czarowana Zbroja -> Uderzenie Palcem / Rozproszenie Magii -> Strach

Build PVM :

Czarowane Ostrze -> Czarowana Zbroja -> Strach -> Smoczy Wir -> Uderzenie Palcem -> rozproszenie magii

2:1 ( Int Wit ) potem zręczność

http://www.mpcforum.pl/topic/239321-pytaniesura-wp/

1385378412-U477327.png

By Miyoshi

Opublikowano

Ad.1- Opłaca się ja mam szamana 78 ; )

Ad.2- Dasz rade z buffami na m6+

Ad.3- Można, buffowanie innych za pieniądze. ; )

Ad.4- Dobra postać gdy buffy sa dobre ; )

Ad.5- Jak kto woli.

Jeżeli pomogłem daj mi Pierwszego Like. ; P

1322959146-U387138.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...