Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Walo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Walo przestań pisać juz @ref bo widzisz ze nikt narazie nie wie jak rozwiązać twój problem .//

Mielecki BMX

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Mam ten sam problem na zmodyfikowanym XP 32 bit z SP3 i NET 4.0 - po wielokrotnej instalacji gry, naprawianiu i pełnemu odinstalowaniu, problem pozostaje ten sam. Po odpaleniu, jedynie kursor na czarnym ekranie. Na WIN 7 64 działa normalnie, na drugim komputerze z normalnym XP SP3 i również NET 4.0 chodził normalnie, aż do czasu "server fatal error" i od tej pory uruchamia się tylko w oknie, a że jest to komputer w pracy ;-) to zamula go poważnie. Można normalnie na nim obsługiwać Winampa GG czy przeglądać strony ?! Wszystko to powoduje nadmierne obciążenie systemu i ciężkie rwanie... Próbowałem wydaje mi się że już wszystkiego, zmiany rozdzielczości w grze, systemie itd.. we właściwościach skrótu zmiana na "zmaksymalizowane" nic nie daje. Najgorsze jest to że na tym zmodyfikowanym XP nigdy nie udało mi się jej odpalić, a tak zależy mi na tym, ponieważ akurat ten system mam na dysku SSD - więc powód jest oczywisty. Dodam że próbowałem również pobierania standard i maksymalnego - oczywiście bez żadnej różnicy. Ciągle to smo - czarny ekran i kursor, a w pracy granie w oknie - tragedia !!! Pomocy 8S

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...