Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] PBDO-Bot BAN

Ksevis

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

p3in moj kolega nie bocil tydzien i dzisiaj dostal bana ... Wiec to niema znaczenia

No cóż , każdy ma swoje skrypty i zabezpieczenia , tak jak każda gra nawet facebookowo czy na nk.

Opublikowano

@UP:

Nie koniecznie.

Ja bociłem dziś cały dzień (od 8 do 22) na jednej mapie, i co? Gówno Kupa. Nie mam bana, myślę że zależy to dużo od taska. Co robi, jak reaguje w danych okolicznościach itp.. I właśnie tutaj taki kbot odpada, a jaką on ma funkcjonalność? Podstawową... PBDO-Bot zaawansowaną.

Oferuję moje usługi webdeveloperskie (HTML, CSS, JavaScript (jQuery, AJAX!), PHP, MySQL, PERL).

Więcej pod PM.

Opublikowano

@UP:

Nie koniecznie.

Ja bociłem dziś cały dzień (od 8 do 22) na jednej mapie, i co? Gówno Kupa. Nie mam bana, myślę że zależy to dużo od taska. Co robi, jak reaguje w danych okolicznościach itp.. I właśnie tutaj taki kbot odpada, a jaką on ma funkcjonalność? Podstawową... PBDO-Bot zaawansowaną.

To na jakim tasku grasz ??
Opublikowano

Średnio 10h tylko boxy nic na pedobocie. Ibot też tylko boxy po 12h i warn. Heh jak masz pecha to nic nie pomoże super taski czy przelewy w mhh.

Opublikowano

jeja to nie zalezy od taska czy bota jak widac przewijaja sie nazwy roznych botow i na kazdym ktos dstal bana. TO ZALEZY OD SZCZESCIA , bo banuja ilestam graczy i nie koniecznie musicie to byc wy jakby ich skrypt nie wykrywal jakichś taskow to by nie blokowali rowno 1800 graczy tylko np 1867 bo reszty by nie wylapal wiec nie gadajcie glupot, oni celowo banuja po trochu, choc nie wiem czemu nawet wiec prosze nie podniecajcie sie ze macie super task czy super bota bo to bez sensu ja osobiscie mialem szczescie 1 konto na pbdobocie na x2 na alieny i skrzynki i 2 konta na biobocie na skrzynki same i kolejne 2 konta na same aieny na x2 tez na biobota wiec jak widac mam zroznicowanie i nie mam na zadne bana co moze potwierdzic losowosc banowania

a c o wiecej: piszecie za zmiana botow ma wplyw na bany a to ja wam powiem ze jedno konto mam od wakacji zaczynalem na valhalli i tam uzbieralem ok 1 mln uri bez warna potem na biobocie lalem alieny w miedzy czasie kbota wyprobowalem i teraz na pbdobocie lata i do tej pory czyste jest:)

ponadt to nie ma czegos takiego ze ja nie boce we wtorki to bana nie bedzie. ten ich skrypt czyta wszystkie dane twojego konta, juz bylo gdzies takie cos ze ktos bana dostal a bocil dzien przed kontrolami, jak ktos pisze ze umie bocic bo wylacza bota na jakies tam godziny albo mapy zmienia itp to juz jego sprawa, niech soboe zyje w swoim swiecie w ktorym nie daja banow dla tych nie bocacych w dzien kontroli;d

Opublikowano

Kolega pck101 ma trochę racji to czy dostaniemy bana (albo warna) to głównie kwestia szczęścia czy akurat zostaniemy wykrycie czy może nie.

Opublikowano

Hmm ,a rozumiesz zaokrąglanie. Ja tak samo uchroniłem się przed banem ,bo siostra dołączyła mi ruter jak byłem w szkole :P Na początku byłem wkurzony ,ale potem jak zobaczylem ze bany byly to sie cieszyłem :)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Współczuje wam.

Ja jestem czysty, tak to jest jak się samym taski pisze. :)

Taaa, ciekawe jaka to różnica....

Dostałem perma za pbdo...

Opublikowano

Taka, że im bardziej zaawansowany task, tym lepiej ;)

Można napisać takiego taska, że nawet człowiek cie nie odróżni

od człowieka, a co dopiero skrypt :D

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Taka, że im bardziej zaawansowany task, tym lepiej ;)

Można napisać takiego taska, że nawet człowiek cie nie odróżni

od człowieka, a co dopiero skrypt :D

Nie przesadzaj. Task może i ma duże możliwosci , ale jesli chcesz wprowadzic nowosc - kupa. Bo nie zrozumie i wyskakuje failed

Opublikowano

Hmm ,a rozumiesz zaokrąglanie. Ja tak samo uchroniłem się przed banem ,bo siostra dołączyła mi ruter jak byłem w szkole :P Na początku byłem wkurzony ,ale potem jak zobaczylem ze bany byly to sie cieszyłem :)

rozumiem i moze popatrz na poprzednie posty w temacie banowania graczy na forum oficjalnym i tam byly dokladne dane typu przykladowo 1378:) a teraz co se zaokraglili do 1800? watpie:) a co do ciebie noob myslalem ze jestes rozumny koles ale widze ze tak samo jak inni wierzysz slepo w mozliwosci botow:) bp ma szereg oplaconych profesjonalnych programistow ktorzy bez problemu se te boty rozpracuja a tworcy botow co? widomo kogos tam maja ale to i tak nie ta liga:) moim zdaniem bp nie chce do konca botow wywalic przynajmniej nie w expresowym tempie, bo jak to sie mowi chciec to moc:)

Opublikowano

@up Dokładnie, może to głupie, ale BP nie chce straty wszystkich bociarzy, bo wieeelu z nich ładuje też przelewy i nie tylko. 1/2 bociarzy ma premium :)

Opublikowano

Tydzień temu wraz ze szwagrem bociliśmy na prezentach i boxach tyle samo czasu,było to jakieś 2 godz....wyłaczyłem boty. i wszedłem na swoje konto a szwagier odrazu dostal bana i mu zabrali 50% PD itp chociasz miał premkę a także podwajacz skrzynek bonusowych. A ja na swoim koncie nie dostałem ani warna

Gdy siadasz przed kompem, przy drzwiach do pokoju zastawiasz minę claymore, by nikt ci nie przeszkadzal

37be2935.png

Opublikowano

Oni w dupie mają wasze boty, liczy im się kasa jaką zarobią. Sczerze botuję 2 miesiąc bana ani warna nie mam na kbocie, a to że kupiłem premke za 75zł i wyślę od czasu do zcasu smsa to ich najbardziej kręci, kupcie sobie podwajacz albo rabat i też nie będziecie mieli warna, taka jest prawda :-)

Zarabianie w internecie - chętny? Pisz ?

Opublikowano

Piszesz ze jak kupisz premke itd to bana nie dostaniesz...a przeczytałes mojego posta?

Raczej nie...Premka,podwajacz skrzynek no BAN!!!...Wiec to tez nie ma wiekszego znaczenia

Gdy siadasz przed kompem, przy drzwiach do pokoju zastawiasz minę claymore, by nikt ci nie przeszkadzal

37be2935.png

Opublikowano

zwykle konto i bocenie ----> zero ostrzezen -----> premka + bocenie ------> zero ostrzezen -------> premka + podwajacz = 2 ostrzeznia :(

Opublikowano

Już wielu osobom tłumaczyłem że BP zwraca większą uwagę na te lepsze konta graczy i je najwięcej banuje(warny) ze względu na to iż w ten sposób zachęca/zmusza do ładowania kasy w grę...lecz też mogę się mylić to jest tylko moja teoria.

37be2935.png

Opublikowano

Możliwe, ale moim zdaniem nie zbanują nikogo kto dużo wydaje na DarkOrbit. Nie ważne gdyby bocił i go złapią, i tak nie dostanie bana bo to zysk dla nich.

Opublikowano

Oni w dupie mają wasze boty, liczy im się kasa jaką zarobią. Sczerze botuję 2 miesiąc bana ani warna nie mam na kbocie, a to że kupiłem premke za 75zł i wyślę od czasu do zcasu smsa to ich najbardziej kręci, kupcie sobie podwajacz albo rabat i też nie będziecie mieli warna, taka jest prawda :-)

Gówno prawda.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...