Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] PBDO-Bot BAN

Ksevis

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Też dostałem warna :/ a wczoraj dobiłem 18 lvl miałem wylot robic i suprise ;/

@down teraz tak gada bo nie dostał warna straci kerdyty lub pd to będzie puakał :D

Twoim imieniem się pieszczę może by tak tobą jeszcze ? :D

Opublikowano

a ja mialem dzisiaj miliardzik wbić nowym koncie, i weź mi tu kurwa a o tym czy sie umie korzystać nie mów!!!!

kto jak kto ale JA się &^%$ uczę na błędach !

więc wiem co piszę

Opublikowano

Chłopie nie gadaj że trzeba umieć bo to loteria kontrole robią o różnych godzinach dniach więc nie gadaj że trzeba umieć korzystać bo ja ogarnięcie boce a warn poleciał bo zapomniałem wyłączyć bota jak wychodziłem.

Twoim imieniem się pieszczę może by tak tobą jeszcze ? :D

Opublikowano

Współczuje wam.

Ja jestem czysty, tak to jest jak się samym taski pisze. :)

Oferuję moje usługi webdeveloperskie (HTML, CSS, JavaScript (jQuery, AJAX!), PHP, MySQL, PERL).

Więcej pod PM.

Opublikowano

A ja bociłem 48h, pierwszy raz na PBDO bot i nic:) ale PolandXXDD polecił mi taska na zmianę map... może dzięki temu nie mam warna ;D

Opublikowano
Mógł byś podać tego taska na zmianę mapy, podobno jest mniejsze ryzyko na wykrycie :D oczywiście lubie to dla cb max :)

Nie. Każdy task z nazwą cycle task map zmienia automatycznie mapy co jakis tam czas.

Opublikowano

Nie. Każdy task z nazwą cycle task map zmienia automatycznie mapy co jakis tam czas.

dokładnie ja mam ustawione co 30 min a mi nie zmienia :(
Opublikowano

A mi się wydaje że teraz co wtorek są kontrolę na oficjalnym forum DO piszą daty kiedy bany poleciały i obliczyłem że co wtorki bany lecą więc ja teraz nie boce we wtorki i ciekawe co z tego wyjdzie

Pomogłem ?? To daj Lajka :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...