Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[I] Nexon Vs Anonymous

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

twojego SMS w komórce chroni 7bitowy adres do którego włamiesz się przez laptopa nie ruszając się z domu, a takie serwery jak w banku chroni 128bitowy adres więc nie wiem co byś musiał zrobić .. a takie serwer COMBATA jest chroniony pewnie przez 90 lub 115 bitowy adres facebooka też więc myślę, że się nie włamią musiał byś po kolei kodować ..................................................................................................................................................... cyferki myślę, że jest to to wykonania ale nie w kilka tygodni tylko w 3miechy

więc też mogę się założyć o 100zł, że tego nie zrobią....

lecz z drugiej strony to jest możliwe bo na softwere 3.56 PlayStation3 się włamali więc nie widzę przeszkód...

Opublikowano

hah.

Nexon Korea przeprasza za włamanie na serwer Maple Story i przeprasza za możliwość "ujawnienia" danych personalnych w Iście epicki sposób

http://mmorpg.org.pl/news/zobacz/Zobaczcie-jak-Nexon-przeprasza-swoich-user%C3%B3w-za-hack-w-Maple-Story

TLS_Trololo.png

Dawniej Lenart

Opublikowano

Heh to znaczy że do czegoś doszło ;)

Jest szansa że do Ca też dojdzie....

Ta dadzą nam passy do kont dla GM'ów.

I każdy giftnie sobie permy buhahaah ;D

Nie no żarcik.

No ale..jak w M.S. był taki incydent ..to pujdą za ciosem.

PS.Wreście zobaczyłem ten ryj tych szmat co tyle razy mnie banowały ;)

EXPmIpC.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...