Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rpg Mpc! Nasza Gra!

Kaka356

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ziomal nie ma z czego ;p Mi sie gra nie podoba fabuła do d%$@ bez sensu strata czasu na robienie i na granie Jak juz cos robic to porzednego a nie na odwal sie w rpg maker xp pozdro

NADCIAGA LORD M.

Strach sie bac. :P

• Odpowiedzi 123
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Troche za krótka, i przesada żeby ten boss hackerów po 19k walił :D

a rehost:

No data uploaded, or total upload size exceeded the limit 30 MB

nie da rady :(

e8k1et.gif
Opublikowano

spox moze ja cos wykombinuje ale na serio nie obraz sie kaka ale ta gra to klapa bez sensu ;p pozdro aha dzieki tobie przypomnial mi sie fable i wlasnie go instaluje pozdro

NADCIAGA LORD M.

Opublikowano

a ile kim ma hp? bo on tylko od hornasa z lodu 2 dostaje to po 400 hp mu jedzie a jak ktos inyn wali to albo unik albo 0? xD

EX Moderator: Counter Strike, World of Warcraft.

Opublikowano

seldek niestety nie jestes ;( a szkoda :D ale yogi lamus jest ^^^ kim spammer... xardas tez spammer jest : D

Opublikowano

a lol... sry xD wybaczy pan Panie Seldek... : D pokonal zwas ktos juz kim ? tego bossa ? bo koorwa nie moge :? ile on ma hp ten skurczybyk jeden ;d

Opublikowano

A ja jestem tam na samym koncu :D kolo hackerow :D chyba bo widziałem tylko że coś mowił i nick Yogi :D. Boss-ó pokonałem z łatwością. Nie przeszedłem tylko gry tam gdzie taki Boss hackerow.

lucek33: Może wstawimy Ciebie w tej grze jako dziewczynke bo strasznie narzekasz :D I zamiast Xardasa powinni Ciebie zrobić Królem Dzieci Neo

Opublikowano

Spokojnie ci co teraz nie byli będą w nast. cz.

Właśnie robie patcha

+2 misje i pare poprawek (miedzy innymi kim "do pokonania" jesli masz potiony

bez gif.

Opublikowano

w kocu zaczalem grac bo mam 39 stopni goraczki to na gunz nie mam sily wbilem 10 lvl kokoszem i poszedlem z lodim i jakimis innymi pajacmi na kim imposiblie ale mnie zdjela z hita a jak wzialem wczytaj gre nie dziala xD

NADCIAGA LORD M.

Opublikowano

w kocu zaczalem grac bo mam 39 stopni goraczki to na gunz nie mam sily wbilem 10 lvl kokoszem i poszedlem z lodim i jakimis innymi pajacmi na kim imposiblie ale mnie zdjela z hita a jak wzialem wczytaj gre nie dziala xD

NADCIAGA LORD M.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...