Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PS3][Q] 3 pytania.

lCreativEl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ogólnie to zapraszam Ciebie do tego działu:

http://www.mpcforum.pl/forum/328-sony-playstation/

+ prosze modka o przeniesienie, ponieważ Tutaj zagląda mało graczy ps3 ;)

Cześć. /// Hej

Mam otóż takie pytania. /// Wal.

Czy sterowanie na padzie w BF3 jest trudne? /// Zależy od treningu, po graniu w FPSy na kompie i przejściu na konsole- napewno będzie trudniej sie przyzwyczaić ;]

Czy można grac myszką lub czymś podobnym? /// słyszałem, że istnieje coś takiego jak myszki + klawiatury do PS3, ale ... nie jestem pewien ;)

Czy istanieją cheatsy na PS3 (BF3)? /// raczej nie.... :( Ale nic nie obiecuje ;)

Opublikowano

Jeszcze jedno pytanie.

Gdy wchodzę w Battlefieldzie w Multiplayer to musze pobrać plik 229 MB.

Mam taką dziwną sytuacje, że okres pobierania mi się powiększa i gdy już dojdzie do 500 min. pobieranie zatrzymuje się i wyskakuje błąd z jakimś identyfikatorem.Albo w ogóle normalnie pobiera, a przy 20% około się zatrzymuje i znów mi wywala ten błąd.

Proszę o pomoc.

Z góry dziękuje.

Opublikowano

Cześć.

Mam otóż takie pytania. / Wal ;)

Czy sterowanie na padzie w BF3 jest trudne? / jeśli grałeś w inne strzelanki na PS3 to nie będzie problemu zawsze sterowanie takie same i się przyzwyczaisz

Czy można grac myszką lub czymś podobnym? / jest to nie możliwe , możesz najwyżej podłączyć klawiaturę i myszkę UsB jak ja :D ale grać nie można od tego jest komputer ;)

Czy istanieją cheatsy na PS3 (BF3)? nie ma mowy ,to nie komputer więc pech ;)

Opublikowano

1. Trzeba się przyzwyczaić, przed zakupem pobierz jakieś dema i sprawdź jak wygląda sterowanie w takich grach.

2. Zwykłą myszką taką do komputera się nie da, musisz posiadać kontroler Frag FX.

3. Nie, pewnie tylko jakieś glitche do czasu załatania dziur przez producenta.

819531478353821175209.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...