Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak myślicie GTA 5 i PC

nodi7171

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ja dziś troche inaczej na forum . ale forum jest jak by nie było od gadania .

chciał bym poruszyć temat odnośnie GTA 5 na pc . czy wyjdzie ? może uda się namówić twórców ...

z tego co wiem zagraniczne serwisy przyjmują zamówienia na GTA 5 ale tylko na konsole ...

pewnie rockstar chce nas ukarać za największe spiratowanie gry ever . gta 4 było i jest jedną z

najbardziej pobieranych nie legalnie gier w internecie .

i na tym rockstar nie samowicie stracił ... 75% osób które przeszły gta 4 nie zrobiło tego na oryginale .

może to dobrze? ja mam ps3,xbox'a i drogiego xbox'a. i ja kupiłem gta 4 . a inni kopiuj wklej . pobrali . zainstalowali

i bum . właśnie nasz kolega uploader jest hepi bo dostał 1 centa za downloada . a rockstar straciło powiecmy 100 zł ...

Ehh ironia ? chcemy gre . ale nie umiemy się zachować . może da rade wy negocjować jakąś alternatywe pomiędzy

rockstar games a graczami Pecetowymi .. CO WY O TYM MYŚLICIE ?

Opublikowano

Jezuuu...Serio?Serio musisz pisać że kupiłeś GTA 4 oraz masz "drogiego xboxa" oraz "ps3" szczerze? Gówno nas interesuje co ty masz lub kupujesz...

@Topic

W sumie? Sam nie mam zdania a to co ty napisałeś że ludzie piracili gry na PC to głupstwo...Nie słyszałeś że robili to samo z PS3 lub X'em?Owszem przyznam się sam mam pare gier spiraconych na X'a i co z tego?Co im te 500 tyś...Skoro i tak za GTA IV Zyskali sporo kasy?Wisi mi to czy GTA V wyjdzie na PC'ta czy na Konsole. I tak go kupie chociaż kto wie wolałbym żeby Rockstar Games nie ukara PC'towców jak wspomniałeś sam i ,wyprowadzi ową grę na PC jak i Konsole.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...