Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Kbot 24/7

MIchu136

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. chcialbym zapytac czy jezeli bd bocil 24/7 , raz na boxy a raz na alienki to dostane bana ? mam zamiar kupic bot serwer na 7 dni i nie wiem czy mnie zbanuja . i takie pytanie dodatkowe . duzo by zebral przez te 7 dni liczyc ze 50 % to x-2 alieny i 50 % boxy x-2

mpcforum4everblue.jpg
Opublikowano

Nie polecam ci bocic alien/boxy ponieważ jak zbierasz boxy to niewidka 500 urka. W tą ,,kratke" to nie wiem ile by zebrał za skrzynki bonusowe tygodniowo ok. 300k urki.

s112.csrv.pl:47514 - [1.5.2][NP][sG][sB] !!!

200 postów [V]

Opublikowano

jak ktoś pisał to loteria mnie dzisiaj np na pdbocie złapali wkurzylem się troche bo miałem 3k energi a tak woogle zabierają uridium ???

Twoim imieniem się pieszczę może by tak tobą jeszcze ? :D

Opublikowano

Nie polecam ci bocic alien/boxy ponieważ jak zbierasz boxy to niewidka 500 urka. W tą ,,kratke" to nie wiem ile by zebrał za skrzynki bonusowe tygodniowo ok. 300k urki.

Człowieku , nie rozumiem twojej wypowiedzi. Przecierz za niewidke płacisz tylko raz , bezwzgledu ile razy ci uwalą. Chyba że miny demaskowywujące , ale teraz tak duzo botow ze malo ich juz ...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...