Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Normalna gra a uzywanie "czitow"

SpecTPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema .

Dzisiaj zaczelem grac na Kamer modzie .

Mam do was pytanie . Czy jesli teraz bede gral na Kamer modzie , wydropie sobie np. Dostateczna ilosc ribo-w , i pozniej bede chcial grac normalnie to mozliwe jest ze dostane bana za to ze w przeszlosci uzywalem tego programu ?

Jeszcze jedno pytanie : czy Speed Attack z Kamer moda dziala rowniez na bicie metkow ?

I czy mozna wylaczyc lurowanie mobow.

Odwdzieczam sie limitem lubie to

Opublikowano

Siema .

Mam do was pytanie . Czy jesli teraz bede gral na Kamer modzie , wydropie sobie np. Dostateczna ilosc ribo-w , i pozniej bede chcial grac normalnie to mozliwe jest ze dostane bana za to ze w przeszlosci uzywalem tego programu ?

Jeszcze jedno pytanie : czy Speed Attack z Kamer moda dziala rowniez na bicie metkow ?

Mogą dać ci bana, jeśli wykryją u cb coś podejrzanego, bo logi zawsze mogą sprawdzić i banik poleci. Chyba że nikt się nie zczai to nie będzie bana.

Działa na bicie metków, wiem bo sprawdzałem :D

A co do lurowania to w kamer modzie chyba nie można (nie jestem pewien).

Opublikowano

Dzieki za odpowiedz . Zaraz sie odwdziecze .

Czyli jesli juz raz uzylem Kamera to lepiej juz grac na nim caly czas bo tak czy siak mi moga konto zbanowac ?

Opublikowano

Mogą dać ci bana, jeśli wykryją u cb coś podejrzanego, bo logi zawsze mogą sprawdzić i banik poleci. Chyba że nikt się nie zczai to nie będzie bana.

Działa na bicie metków, wiem bo sprawdzałem :D

A co do lurowania to w kamer modzie chyba nie można (nie jestem pewien).

Nie nie można < bynajmniej na privach > :(.

Możesz nie grać na kamerze nawet rok, ale jeżeli dostaniesz bana za używanie niedozwolonych wspomagaczy <A kamer to hack sam w sobie> to będzie on słuszny i GF ma do tego prawo.. :)

sygnakrlik.png

By Baksiu :D

Opublikowano

Jak cię nikt nie przyuważy na grze z hackami, to sobie graj. Jeżeli nikt nie będzie miał wątpliwości co do ciebie, nikomu nie będzie się chciało cię sprawdzać. Ja jedyne za co bany dostałam to fishbot na dropkach.

tlofbnowe2.jpg

Opublikowano

Nie rób tak jak chcesz.

Czyli grać na hackach i przestać itd.

Wtedy jest duża szansa na bana.

nie rozumiem tej wypowiedzi nie rob tak jak chcesz czyli nie m robic tak jak chce czyli jak ma robic tak jak nie chce buahaha.co do tematu to jesli czitujesz i ktos grozi ze ciebie zglosi i wysle na support zgloszenie to wtedy sprawdza logi i banik bedzie.

Opublikowano

Siema .

Po logach nie banuja, chyba ze sam hs cie zbanuje ale to na miesiac.

A zawsze banuja jak złapią Cie na "gorącym uczynku" czyli jak GM zniknie i bedzie "skanowal" mape (czyt. biegał po niej na niewidzialnosci) i zobaczy ze uzywasz czegokolwiek w rozliczeniu dostajesz bana

Opublikowano

Po logach nie banuja, chyba ze sam hs cie zbanuje ale to na miesiac.

A zawsze banuja jak złapią Cie na "gorącym uczynku" czyli jak GM zniknie i bedzie "skanowal" mape (czyt. biegał po niej na niewidzialnosci) i zobaczy ze uzywasz czegokolwiek w rozliczeniu dostajesz bana

hs banuje na miesiąc ?!

kdq1pt.png

Gość PoweRade™
Opublikowano

Możesz dostać bana . Jak już raz cię zbanowali to jak używaj dłużej to znowu to zrobią

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...