Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

jak sie dorobić z eq na s26 solar metin2 PL ! :D

insid1e

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

bry

zacząłem grać na solarze s26 (Metin2PL) , server ma 6dni więc sie opłąca grac :)

i tu moje pytanko ..

jak zarobić na tym servie na EQ i potki ? ^^

prosze o propozycje

za pomoc lajki

pozdr.

Czekam na

Pliki by Badar !!

:)

Opublikowano

Dropek, zrób sobie postać 10-15lv i na metki w m1, albo 20lv mental i drop medale, albo łów, albo 35lv + bojowiec i metki na 35lv.

Opublikowano

UP, na metki najlepiej się chodzi od 30lvl. Liczyć się trzeba z tym, że server jest nowiutki, więc najpierw martw się o swój lvl, a nie kase, uwierz mi, zdążysz to nadrobić.

tlofbnowe2.jpg

Opublikowano

Na Metki się nie opłaca nowy serwer dużo osób siedzi na Metkach. Najlepiej dropek do M3 dropniesz klika fms/rib etc. i będzie niezły zarobek, później szybko wyexpić 35lvl + bojowiec i kuć metki w M2.

Opublikowano

Skoro zaczynasz od początku to wbij 10 lvl i pobij troszke metki na 5,10,15 lvl oraz drop Zółcie niedzwiedzia które szybko schodzą :)

25167105506803531859.png

"Wyjazd rzecz święta"

Opublikowano

Ja gram tylko 1 postacią + buff gram od wczoraj mam 24lvl i daje rade bire full spota na dzikusach i mam jeszcze kase odłożoną :) bez dropka tylko trzeba umieć grać

... May the odds be ever in your favour ... All you need is love ... Now boy, now you own me ...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...