Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q]MOPAY

Herman1234

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

numer wpisałem dobrze .

sms mopay na jakis tam numer wysłałem

i ani nx nie ma ani sie proces zakupu nie ruszył od tamtej pory..

a kasa poszła.. mopay to kutasy!

Opublikowano

ja doładowałem nx przez mopay kilka razy i zawsze bez problemów ... wina musi być po twojej stronie , jakiś błąd zrobiłeś ...

PS. a swój numer dobrze wpisałeś ?

Steam: Worst

W CA od 19.07.2009

Na MPC od 16.08.2009

Opublikowano

tak , dobrze.. dostałem tego smsa z kodem wpisuje i pisze że zły..

wywala :

Kupon promocyjny lub upominkowy, który wprowadziłeś(-aś) nie został rozpoznany.

Opublikowano

jakim kodem ? z tego co pamiętam nie trzeba kodu żadnego ...

opisz dokładnie jak kupowałeś nxy

W CA od 19.07.2009

Na MPC od 16.08.2009

Opublikowano

NO WPISUJE NUMER WYSYŁAM SMS I PRZYCHODZI KOD

ALE CZEKAŁEM ŻE MOŻE SIE TEN PROCES RUSZY DUPA NIC NIE MA NIE DA SIE TYCH NX NIGDY TUTAJ KUR*A KUPIC POZADNIE ZEBY PROBLEMOW NIE BYLO

Opublikowano

Musisz wpisać ten kod na stronie. Robisz tak jak normalnie kupowałbyś NX tylko przy wpisywaniu nr masz "Użyj kodu podarunkowego" i tam wpisujesz ten kod co dostałeś.

Opublikowano

Musisz wybrać tą samą kwotę za którą wybrałeś i wpisać poprawny nr. Musi ci działać bo każdemu tak idzie -.- Jak nie to pisz do MOPAY

Opublikowano

Najpewniej przyszedl ci kod o tresci "Zostałes obciażony kwota jakas tam i ten kod ************. Wpisac ten kod możesz klikajac "Użyjj kodu promocyjnego lub podarunkowego" a ten napis znajduje sie pod miejscem wpisywania nr telefonu. Jak dalej nie bedzie szlo to poczekaj do jutra bo moze jest jakas konserwacja.

Mi tez sie raz tak zdazylo ale mopay nie ponosi problemow z doladowaniem nx. Tak przynajmniej jest napisane.

" Mopay nie ponosi odpowiedzialności w przypadku jeśli płatność została dokonana niezgodnie z podaną instrukcją "

beznazwygr.png

Opublikowano

ja chyba nigdy nie dostawałem żadnego kodu .... wpisywałem numer wysyłałem sms i strona się odświeżała i klikałem ok i wydawałem nx .... Bez żadnego problemu .

W CA od 19.07.2009

Na MPC od 16.08.2009

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...