Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Peoblem]LAGI I MUL GRY POMOCY !

gamecos

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema mam problem mianowicie jak się łączę na mapę to bardzo długo ze 3 min po ostatnim graczu , który się załadował bardzo mi się muli

Opublikowano

Po prostu słabego kompa masz uruchom to w minimalnych detalach na forum znajdziesz tuta o optymalizacji gry

1375207970-U250359.png

Opublikowano

Typ procesora Unknown, 1866 MHz (11.5 x 162)

Pole Wartość

Pamięć podręczna L1 kodu 32 KB

Pole Wartość

ID płyty głównej 08/14/2006-PT890-8237A-6A7L8M4BC-00

Pole Wartość

Szerokość magistrali 64-bitowy(a)

Pole Wartość

Przepustowość 1298 MB/sek

pisze mi 1.9mb <neostrada internet.>

Karta sieciowa Karta Fast Ethernet zgodna z VIA

Pole Wartość

Szybkość połączenia 10 Mbps

System operacyjny Microsoft Windows XP Professional

nie wiem co jeszcze dać sprawdzałem w programie "Everest"

Opublikowano

Co to !@#$ jest? podaj w ten sposób:

Karta graficzna:

procesor:

Zasilacz:

Ram:

Internet:

1367303118-U250803.png

Wszystko trzeba od nowa...

Opublikowano

Powiem ci tak, właściwie to napiszę, gra jest mocno jeszcze nie dopracowana a silnik gry stary i wyciągnęli z niego ostatnie poty

dlatego chodzi słabo nawet na mocnych kompach np. umnie na quadzie q6600 gf 260gtx i 3gb ram i 10mb necie

skoki w klatkach - fps - są od 20 - 100, a gra również powoli wczytuje mapy. Ping fakt mam w miarę dobry bo ok 60.

Poza tym jak masz starszego kompa to się nie dziw bo ta gra ma spore wymagania jak na dość średniej jakości grafikę.

Dajmy na to że np. gra nie obsługuje wielordzeniowości procesorów więc warto do niej mieć szybki jednordzeniowy procek,

ale ja pod tę gierkę kompa nie będę układał i wystarczy mi jak jest. Poza tym powyłączaj postprocessing, trawę, cienie, symulację wody

zostaw ewentualnie tylko lepsze tekstury. Jest jeszcze jedna modyfikacja wyłączająca ruchy traw i drzew oraz bodajże dym-

co też może poprawić ci ilość fps'ów w grze. Poza tym podaj konfigurację kompa- masz everesta to dobrze , włacz w nim

zakładkę "komputer" później "Podsumowanie" i tam masz dane kompa swojego i napisz nam nazwę karty, procka i ich

wartości. Pozdro :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...