Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Mój pallek

magram12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ostatnio znalazłem passy do mojego starego palla na guardia.Chcę znów na nim grać posiadam 41 cc jakie polecacie eq kupić ?mam już palladyn armor zastanawiam się nad blue legami,bohy,rh,i jakaś tarcza a wy co polecacie? Jest to 55 pall 15 mlvl skile 74 dysta 65 defa.

Doradźcie coś i gdzie pójść ex pic na paccu.

Świdwin stacja kolejowa

KOSOVO NIE JEST SERBSKIE.

Opublikowano

Crausder Helmet.

Bohy

Demonka

74 dysta spróbój podbić do 80 ;)

Reszte kasy zostaw i zarabiaj na udoskonalanie eq po pewnym czasie

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

Co do eq: bohy, blue legi, mms. Idź expić, nie opłaca się już skilować (skill wbije się przy expieniu, ja na palku jeden skill bije na 1-2 lvl'e i zero skilowania)

Opublikowano

A gra ktoś na Novej bo nie mam z kim skilować? A co do skilii to wystarczą, jak wbijesz 60 to można do 80 skille dobić.

Opublikowano

ja mam takiego palka 87 dist shielding 66 mlvl 16 lvl 76 eq Demon helmet,soft i boh,aol rs,g legs,pall arm i mms staraj sie o jak najlżejsze eq np blue legs,pall arm,

rh lub crown helmet,demon shield lub vmpir shield i boh, p ammy(platinum amulet) i zarób na softy i masz cud miód idziesz na poh

lub d lair i zarabiasz na small stonesy wbijasz skile około 90 i masz cud miód exp i zarabiasz na lepsze eq np jak ja mam :D

• 4 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...