Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Jak szybko zarobić i wbić profe

omyk123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Od ok roku nie grałem w nostale, ale postanowiłem wrócić i mam takie pytanie gdzie na 41lvlu na serwie Avalon szybko zarobic i wbić profę.Nie mam jakoś specjalnie dobrego eq.Za odpowiedzi z góry dziękuje i oczywiście +

Opublikowano

I właśnie w tym zamyka się koło, że ja mam lipne eq i tam pewnie nie dałbym rady a żeby zrobić dobre eq potrzebuje kasy.A gdy uzbieram kasę to wtedy kupię żółwia i będę profę bił.

Opublikowano

Możesz skorzystać z nosmarketu, bo inaczej to na eq nie zarobisz szybko .

Lub zmienic Ip na amerykańskie i robić reklamy mam to opisane w mojim TuTku .

@down no to chyba jak skorzysta z nm to bedzie mial na eq i zolwia.

hehequb.png

..................................................................................................................

Opublikowano

Hmmmmmm możesz biegać od spota do spota na grochach i zbierać fasolki w pół godzinki masz ok. 50k o ile się nie mylę ja tyle uzbierałem w 30 min. Joba póki nie kupisz żółwia exp za Ml ( Minilandem ).. To tylko moja propozycja. Co do fasolek nudna robota, ale się opłaca 99 fasolek kosztuje 5k wiec 10 stacków i jedziesz do sklepiku.

@up,up

Mówi przecież że ma słabe eq.

@Edit

@Up

Chodzi mi o zarobienie bez wydawania realnych pieniędzy. Pozdrawiam

Opublikowano

No to nd albo na glacy dropia smieci i ogolnie troche kasy

Po pierwsze nie chcę wydawać prawdziwych pieniędzy a po drugie jestem za słaby.Ale za odpowiedz dziękuję :). Mam jeszcze pytanie czy przedmioty które się wygrywa w tartaku są coś warte i czy na tym można zarobić?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...