Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[pytanie] dotyczące opcji w questach

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Wie może ktoś co musze dodać do questa żeby teleportowało na dane kordy na mapce ?? bo np daje sie

pc.warp(307200,1203200)

żeby teleportowało na mapę ale jak ustawić zeby teleportowało na np kordy 70.70 na tej mapie

f82adac946184c36574a8521c877970c.gif

Opublikowano

Wejdź na tą mapę i wpisz /go 70 70

Pod spodem powinieneś mieć : coś z warp przepisz cyfry do pierścienia teleportacji i gotowe

Opublikowano

@up nie chodzi mi o dodawanie do pierscienia teleportacji tylko do questa który teleportuje na mape od 90lvl. jaką opcje dać do questa żeby teleportowało mnie na mape a potem na kordy 70 70 bo tak teleportuje mnie na mape ale na kordy 1,1 i jestem w ścianie

f82adac946184c36574a8521c877970c.gif

Opublikowano

No to przecież napisałem Ci co masz zrobić,

Po wpisaniu /go 70 70 będziesz miał kordy, zamień je z tymi w queście.

Opublikowano

No to przecież napisałem Ci co masz zrobić,

Po wpisaniu /go 70 70 będziesz miał kordy, zamień je z tymi w queście.

Tka tylko, że to sprawi że mapa załaduje się jeszcze raz. Jemu chodzi o takie teleportowanie się jak w dt z piętra na piętro. Zobacz sobie ten quest ale na 99% to local warp

sygna.png
Opublikowano

Mu chodzi o to, aby teleportowało go na początek katakumb z questu, bo z tego co napisał po wpisaniu kordów z setting.txt tp go do kordów 1 1 czyli jest zbugowany na krawędzi mapy.

Jeżeli chce tp się między lokacjami na mapie, niech doda sobie teleporty, coś takiego jak mają lochy małp.

Na tej mapie jest w piz.. tych tp i to bez użytecznych.

=)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...