Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dedyk] Lastchaos Classic

jertiho

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ja tak niemam ;p

ale niech sie dalej updatuje to zobacze

czy pokazuje ci sie okno logowania?

Prosze bardzo :

http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/07fa14670f16827a.html

Opublikowano

spoko dzieki juz wypakowuje a ty triplebash poczekaj chwile ;p

a patch powypakowywac tam do tych folderow gdzie jest napisane np staryania zawartosc do staryani a pet do pet ?

Opublikowano

a patch powypakowywac tam do tych folderow gdzie jest napisane np staryania zawartosc do staryani a pet do pet ?

Normalnie wypakuj do glownego folderu on ci zastapi stare pliki plikami z tego patcha.

Opublikowano

Łiihuuu już 4 serwer LC mi się ściąga. ;D

Może mi ktoś powiedzieć jak tam się gra? Dobrze/źle? Szybko można się wyexpić/wydropić/zrobić dobry set-wepa?

Hello, hello! Remember me?

I'm everything u can't control.

Opublikowano

ehhh lol z tym transferem ;D na multi mi leci po 30kb/s a normalnie po 450+ mi leci ;/

Pesymista widzi ciemny tunel, optymista widzi światełko na końcu tunelu, realista widzi wyjście, maszynista widzi trzech debili na torach.

Είμαι αυτό που είμαι.

Opublikowano

Siemka moze kto mi wyjasnic jak ta gre uruchomic poprawnie ??? . Problem polega na tym iz sciagnolem gre wypakowalem pobralem patha wkleilem w glowny folder z gra a tnie niesamowcie nikogo niema mobka bije z minute zanim zatrybi pomoze mi ktos ??????????

Opublikowano

witam.... mógłby ktoś podać ile jest serwerów/kanałów? bo ja mam jakiś jeden i do tego nie mogę wyjść z tego pierwszego podziemia ;/

@Edit: udało się wyjść jakoś... ale teraz mam jak kolega up

Opublikowano

Dokładnie ten sam problem mam. Po pierwszy uruchomieniu w podziemiu nie było nic, nie pojawiały się moby, nie można było wyjść. Potem zaczęły się pojawiać, ale nie dało się ich zabić, dopiero po paru minutach teleportowało mnie do Randol, gdzie wszystko tak samo: mobów nie dało się zabić, wolno się wszystko ładowało, lagi niesamowite, npc reagowali z wielkim opóźnieniem, nikogo w grze nie było. To jest normalne, czy to tylko chwilowa awaria, bo nie wiem czy usuwać ten badziew, czy może poczekać?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...