Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PYTANIE] Złomek i przyjaciele.

BigBoNN

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej mam pytanie. Znalazlem paczke 0.7m x 0.4m x 0.6m i byla ona napakowana miedzią. Więc bez zastanowienia wziąłem do chaty. Ledwo donioslem ale przejdzmy do rzeczy. Za ile najlepiej opchne ja na zlomie? jaka najwyzsza cene za kg dostane?

tak orientacyjnie. Doda iz jest to około 25-35 kg. Nie wiem ile dokladnie- nie mam wagi ale kulałem po drodze bo ten karton jest duży i nie dalem rady go normalnie wziąść.

Więc ile max dostane?- powtarzam sie :D

32325.jpg

24854.png

27454.jpg

Opublikowano

Jestem na komórce bucu i do tego na nie na wi fi. Jakbym byl na komputerze to bym sprawdzil , a do tego nie ma złomka w pobliżu mnie bo bym sie

przeszedl. :D

32325.jpg

24854.png

27454.jpg

Opublikowano

dobra dzięki może ktoś się jeszcze wypowie :). Miedz ostanio (jakies 4 miesiace temu jak sprzdawalem) byla po 25 zł chyba. Ale jak to wiecie czas leci i nie znam teraz aktualnego chodu

Ps. Miasto Białystok lub bliskie okolice.

32325.jpg

24854.png

27454.jpg

Opublikowano

z 17 - 16 zł

Ale lol smieci zbierasz ;D nie lepiej załorzyć bloga i konto

AdSense i zarabiac?

Kliknij likeit.png ! jeżeli ci pomogłem

Opublikowano

tak ad sense. nie wiem co to moze sprawdze. Ale kurwa ty nie pojmujesz :D ze za to bedzie cos kolo 500 zl! to jest sporo. Przez caly dzien jakbym chodzil i zbieral moze bym zarobil tyle co w miesiac na adsense. A co do tamtego? to klika sie w relamy? czy co?

32325.jpg

24854.png

27454.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...