Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Serwer Xylon SRO ! | International Server

skikut

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 136
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

mniej wiecej na kiedy przewidziane otwarcie?

Ciężko oszacować, jest sporo bugów, które utrudniają swobodną grę, po prostu trzeba czekać.

88046060546553803578.jpg
Opublikowano

No to jeszcze zostało ci:

-Bronie SOX u Pot NPC

-By dało sie kupic 10dg w NPC / Coiny / Vigory / Pille

-Tele port JNG/DH

-I naprawa chinskich itemow w npc

Opublikowano

Szymko po 1sze nikt Cie o zdanie nie prosil... Twoj post jest bezsensowny i nic nie wnosi do tematu wiec jezeli masz zamiar odzywac sie na ten temat to zapraszam na pw lub gg. Dzieci.... nawet mnie nie znasz nie wiec co potrafie a i tak juz masz z gory zdanie wywalone... daj sobie siana..

Opublikowano

Krytyków jest wiele, każdy uznaje się za najlepszego. Każdy woli coś gorszego powiedzieć o osobach niż lepszego, bo to przychodzi o wiele trudniej. Nie rozpatruję tej sprawy.

Trzeba się zastanowić i powiedzieć sobie śmiało.... jeżeli ktoś stara się zrobić serwer to będzie się starał i nawet jak mu nie wyjdzie to będzie wiedział, że robił wszystko na tyle na ile starczyło mu sił.

Dlatego osoby które krytykują powinny same spróbować zrobić serwer, a nie krytykować. Bo sami nie wiedzą jaka jest to praca, to nie jest otworzenie notatnika i napisanie pierdół.

Rojasek, tu odniosę się do Ciebie. Krytykować może tylko wtedy gdy dzieło uzna się za skończone, jak nakręcenie filmu i krytycy go oceniają bo nie można go już zmienić.

Jeżeli ktoś ma zamiar pisać głupoty to lepiej się wstrzymać, przemyśleć i napisać coś rozsądnego np "Widzę, że się staranie, może nie bardzo Wam to wychodzi, ale poczekam na dalsze efekty"

Przykład komentarza neutralnego.

EDIT: co do bugów, nie spotkałem jeszcze żadnego. Nie wiem czemu, aa nie był jeden te soxy z npc ale to tak na prawdę... bo przecież i tak ten 42lv to jest 15 min roboty jak nie 10min.

Opublikowano

czyżby konta zostały usunięte ?

"Jeśli będziesz dobra dla mnie, to ja będę dobry dla Ciebie"

i9Eqd.jpg"Żyję po to, by odbierać innym życie" - Itachi Uchiha

Opublikowano

Hm.. nie wiem co się dzieje, przydała by się jakaś informacja o obecnym stanie serwera bo mój Bard/Cler czeka :}

Opublikowano

Baza została usunięta ale , wszystkie postacie jakie do tej pory były mamy zapisane.

Wciąż pracujemy i jesteśmy już ku celu by serwer został odpalony

Opublikowano

Optymistyczne słowa dodają nam otuchy. Trzymamy kciuki za jak najszybszy powrót.

"Jeśli będziesz dobra dla mnie, to ja będę dobry dla Ciebie"

i9Eqd.jpg"Żyję po to, by odbierać innym życie" - Itachi Uchiha

Opublikowano

Piszecie co na start co na start, niech ten serwer wkoncu wystartuje a potem sie napisze co i jak dodac

a jesli chodzi o updaty to tą zieloną książke wypadało by zmienić żeby sie nie kończyła bo to jest troche głupie

Opublikowano
Piszecie co na start co na start, niech ten serwer wkoncu wystartuje a potem sie napisze co i jak dodac

Serwer już był on stąd wiem co było na start.

a jesli chodzi o updaty to tą zieloną książke wypadało by zmienić żeby sie nie kończyła bo to jest troche głupie

Jak ktoś zostawia bota na cała noc to i głupie, mi na przykład relog co 3h nie przeszkadza.

Opublikowano

Otwarcie powinno nastapic jutro. Jezeli wszystko ulozy sie po naszej mysli. Czekamy jeszcze na odpowiednie pliki do bazy jak i do clienta. Prosze o cierpliwosc my rowniez chcemy aby serwer dziala tak jak nalezy.

Dziekuje pozdrawiam.

Opublikowano

witam serverek juz ruszyl ?? nie jestem w temacie . Z tego co widze server zapowiada sie ciekawie i chetnie zagram moj nick w grze to Szalona

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...