Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PSX][Q]psone gry

DangerousHack

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam zakupiłem właśnie karte pamięci po długim czasie do psx,a i jakie gry polecacie na psx,a

ID:Natan2008 Password:*********

You Are Banned For Pernamently Reason-Nothing Mam Bana W ca czas na stare Konto Natan2006 Multi Kill 349 ultra kills 87 Fantastic 11 Unbeliveable 5 Unbeliveable + 2 KDR:87 słabe ale kosze ich ze snipy First Montage Bendzie Nie długo ! ,.

Opublikowano

Metal Gear Solid

seria Tekken

Gran Turismo 2

Vagrant Story

Resident Evil 1, 2, 3

Crash Bandicoot

Silent Hill

Soul Blade

seria Syphon Filter

seria Final Fantasy

Parasite Eve

Driver

Nightmare Creatures

Medal of Honor

Parappa The Rapper

seria Wipeout

Ridge Racer Type 4

seria Tony Hawk's Pro Skater

Castlevania: Symphony of the Night

seria Tomb Raider

Armored Core

Knockout Kings 2001

Mat Hoffman's Pro BMX

MediEvil 2

Ace Combat 2

Metal Slug X

jak sobie jeszcze coś przypomnę w co warto zagrać to dopiszę ;)

819531478353821175209.gif

Opublikowano

tekken,y mam one są zajebi$te i crashe mam od 1 do Team Medievila znam pobieram 2 teraz tony hawk pro skater 4 mam Ridge Racer type 4 mam Driver mam mam przerobionego pleya możecie dawać linki ale www.xxx.pl tak macie dać linka np i dać nazwe forum

//Rudi

To też jest piracenie/reklamowanie. Żadnych linków. Jak ktoś poda to banik. A kolega dostaje 24h bana za nakłanianie do reklamowania

You Are Banned For Pernamently Reason-Nothing Mam Bana W ca czas na stare Konto Natan2006 Multi Kill 349 ultra kills 87 Fantastic 11 Unbeliveable 5 Unbeliveable + 2 KDR:87 słabe ale kosze ich ze snipy First Montage Bendzie Nie długo ! ,.

Opublikowano

up spyro mam crashy mam wszystkie ale dostane teraz PSP na gwiazdke to odrazu przerabiam bo jade do warszawy po tym dniu :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...