Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czas online dla każdego

Dash

Na prośbę ;)  

33 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy czas online powinien mie? ka?dy u?ytkownik?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czemu tylko kidy+ mają to? Zróbcie dla każdego ;)

Pomaga także w wyborze dobrego kida do działu ile poświęca czasu na forum :)

Nie bywam już na forum, jeżeli masz sprawę wal na FB...

Opublikowano

Ocenianie kandydata po czasie online to bezsens moim zdaniem. Przecież można na nockę czy dwie zostawić autorefreszowanie głównej co minutę i tyle. Przy ocenie trzeba brać pod uwagę wkład w dział(pomoc, tutki, zaangażowanie), a nie czas spędzony na forum.

Opublikowano

Ocenianie kandydata po czasie online to bezsens moim zdaniem. Przecież można na nockę czy dwie zostawić autorefreszowanie głównej co minutę i tyle. Przy ocenie trzeba brać pod uwagę wkład w dział(pomoc, tutki, zaangażowanie), a nie czas spędzony na forum.

Źle mnie zrozumiałeś.

Czas online pozwoli ocenić jak ktoś poświęca tutaj czas.

Gdy bota zostawia i bd miał w kij dni online a mało pomocy to wiadomo ;)

ps. Czas spędzony na forum zawsze brałem jako ostatni przy ocenianiu kandydata :)

Nie bywam już na forum, jeżeli masz sprawę wal na FB...

Opublikowano

Ja jestem za, czas powinien być widoczny, ale oglądać swój czas moge tylko ja i administracja (KidMod,Mod...)

8can.png

|| CPU: I5-2500 || GPU: MSI Gtx 660 Titan || Ram: DDR3 8GB GoodRam || Zasilacz: Antec 500W || Płyta Główna: Asrock H61M ||

Opublikowano

Może chodziło kokoszowi o odciążenie forum? Nie wiem, nie znam się.

Ja się nie czuje lepszy mając czas online, więc równie dobrze może byc dla wszystkich, a równie dobrze - zlikfidowany. Taka moja opinia.

Opublikowano

A ja jestem Neutralny z przychylnością na NIE

Jeżeli ktoś otrzyma kidmoda/moda to chociaż osoby wyższej rangi mogą obserwować ile dany osobnik przebywa na forum.Jeżeli ktoś ma kida to Moderator(lub osoba z wyższą rangą) może sprawdzić ile podczas okresu próbnego poświęcił czasu dla forum, co ułatwi wybór czy otrzyma on zółty kolorek czy nie :) takie jest moje zdanie

1368093221-U228457.png

2010 - 2012 - Emeryt
/ exMPC Media Team / exModerator Single Player / exModerator Last Chaos / Postmaker / Gold Member / exMentor /

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...