Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Video] "Skill" Pana neba009:P:P

Grasu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A więc żeby wszyscy, zobaczyli na czym polega "skill" użytkownika neba009:P:P , który często lubi chwalić się tutaj swoimi nadzwyczajnymi statami !

Link do takiego tematu:

http://www.mpcforum.pl/topic/489494-sswbijanie-na-eventy-i-inne/

A teraz zgłębmy wszyscy razem tą tajemnicę, jak neba009:P:P zdołał tego dokonać!

Niestety nagrana sama końcówka, bo wcześniej nie miałem włączonego frapsa.

Jakość może nie zachwyca, ale nie jest to problemem dla wytrawnego oka^.

Polecam oglądać na Full i 480. Można dostrzec nick neba009 .

Tak więc chciałem na końcu pogratulować ogromnego skilla neba009:P:P. Oby tak dalej a może zaowocuje to banem I powodzenia w robieniu nowych SS ze świetnymi statami :)

~Grasu

32354141673387527780.png

Opublikowano

A ja myślałem że on na prawdę jest taki pr0 zal go <_< Masz Like it

PS. Podasz Nazwę tej nutki bo fajna :D ?? a i jeszcze jedno masz jaką chorobę ?? bo ciągle Knuckle k1 knuckle k1 :D :D ??

Zbieram mpclubie.png

WarRock IS THE BEST GAME EVER !!!!

Zostałem Obrażony mam warna Podcinam sobie żyły

Opublikowano

Taki skill to można sb wsadzić... Z hackiem to może tak każdy, prawdziwym skilem byłoby zrobienie tego bez hacka :D

Żadna wielka miłość nie umiera do końca. Możemy do niej strzelać z pistoletu lub zamykać w najciemniejszych zakamarkach naszych serc, ale ona jest sprytniejsza - wie, jak przeżyć. Potrafi znaleźć sobie drogę do wolności i zaskoczyć nas, pojawiając się, kiedy jesteśmy już cholernie pewni, że umarła, albo, że przynajmniej leży bezpiecznie schowana pod stertami innych spraw...

Opublikowano

;p kolega :( trzeba zmienic haslo ;] ja i tak nie moge włączyć wr bo mam błąd opublikowany na mpc ;p

A ja myślę że kłamiesz. Skąd wiesz kiedy nagrałem film? :> buźka ;*

A ja myślałem że on na prawdę jest taki pr0 zal go <_< Masz Like it

PS. Podasz Nazwę tej nutki bo fajna :D ?? a i jeszcze jedno masz jaką chorobę ?? bo ciągle Knuckle k1 knuckle k1 :D :D ??

Muzyka: nadiya - si loin de vous

To nie jest choroba.... Mniej SP tracę i szybciej biegam -.-

32354141673387527780.png

Opublikowano

hehe bo ja gralem tylko do konca premy ;] i wydalem konto bo gralem w metka ;]

Niespowiadaj się , bo też raz z tobą grałem i cheatowałeś i się nie wypieraj że to nie ty . :)

@TOP . neba009 'ala' pr'0' gracz na Chamsie ..

( Zawsze z zasadami ) .

HARD with STYLE

close your eyes and open your mind .

( DRAGONBORN)

Opublikowano

W sumie nie można go oceniać po jednym filmiku. Każdy może mieć chwile słabości i włączyć hacka bo np już mu nie zależy na koncie itp. Sam nie raz tak miałem bo nie szło mi przez kilka dni więc myślałem że sobie pogram na hackach bo i tak mam w d**** że mnie zbanują. Od dwóch lat mam to konto i nie raz hackowałem ale przestałem, bo co to za przyjemność kogoś wtedy zabić ?

Jeżeli te ss które tu wkleił są na hackach to nie ma się co chwalić.

Opublikowano

kondi.. i inni.. po co wy sie z nim przekomażacie ?? chcecie nabić posty?? neba koksie udowodnij wszystkim ze niemasz czitów damy ci spokój ... na początek proponuje esl'a a później na teamviewerze...

Opublikowano

@2xup Zacznijmy od tego czy ma konto na esl.

@TOP Ślepy by zauważył, że gra z hackami. Chyba na invi siedział, bo skąd on strzelał, określić się nie da...

Jestem jak Marihuana - uśmiejesz się ze mną do łez ...

Jestem jak LSD - życie ze mną nabiera barw i kształtów ...

Jestem jak speed - nie dam Ci zasnąć do rana ...

Jestem jak heroina - gdy mnie spróbujesz będziesz chciał więcej ...

Jestem jak morfina - szybkim środkiem znieczulającym ...

Jestem jak toulen - zjadam parę Twoich wyrazów ...

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

neba009 przyjmij to na klate a nie wij sie jak dzieciak ze smoczkiem. jak można nabić lvl up w 4 dni? http://warrock-stats...ickname=neba009 i nie nabiłeś tego też na AI bo sprawdzałem. Do tego grałeś również 20 grudnia mimo iż nie możesz się zalogować... proszę o więcej takich tematów z filmikami obnażającymi "super graczy"

//Górnictwo | RaVneS

Opublikowano

Wszyscy go besztacie a i tak większość z was pewnie jechała na hack'ach...(sam nie gram na hack'ach)a też miałem taka sytuację jak przestałem grać dałem konto ziomkom z klanu i jak później chciałem wbić to konto zbanowane(jak się okazało jechali na hacku aż im się kompy paliły)także nie osądzajcie po pierwszym takim zdarzeniu;) Ja z nim grałem wcześniej i jakoś nie miałem żadnych zastrzeżeń

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...