Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pomoc]

neba009:P:P

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To ewentualnie to:

Widzę że coraz więcej osób ma problem z czarnym ekranem. Spróbujcie skorzystać z tego tut może wam pomoże.

1: W ustawieniach ekranu ustaw rozdzielczosc na 1024x768

2: odpal warrocka az do pojawienia sie czarnego ekranu.

3: przycisnij Alt+Ctrl+Del

4: kliknij PPM na zadanie warrock i wybierz ",minimalizuj"

5: Teraz w ustawieniach ekranu ustaw rozdzielczosc na 800x600 (nie wylaczaj ustawien ekranu)

6: przejdz do menedzera zadan, kliknij PPM na zadanie warrock i wybierz " przesun na wierzch" potem znowu czynnosc [jak w numerze 4]

7: teraz w ustawieniach ekranu ustaw 1024x768

8: wejdz w warrocka i ciesz sie grą ;]

Mam nadzieję że się przyda tucik graczom którzy mają z tym problem.

pozdrawiam heniuś

Opublikowano

patrzałem w ten temat. zrobilem to co ty i nacisnąłem ok jeszcze w tym co dalem ss i wyskoczylo to : warning: nothing will be rendered this reference rendering device was selected , but your computer only has a reduced-functionality reference device instaled . instal the DirectX SDK to get the full reference device

ironweek.png

Opublikowano

Odpowiedź masz w błędzie..

nstal the DirectX SDK to get the full reference device

Zainstaluj DirectX SDK.. W Google odrazu się znajduje, z oficjalnej strony MicroSoftu :)

Nothing to do here.

Opublikowano

Pobierz i zainstaluj to:

http://pobierz.pl/programy/windows/multimedia/biblioteki-multimedialne-i-kodeki/directx-10/pobierz

Może zaktualizuj sterowniki do karty graficznej??

Nothing to do here.

Opublikowano

@Up

Zależy jaką masz kartę graficzną. Podaj jej model i jakiego masz windowsa to pomogę Ci szukać : )

A jeżeli chcesz samodzielnie to musisz wejść na stronę Nvidii, albo ATI i wybrać swój model karty oraz system operacyjny. Pojawi Ci się strona do pobrania najnowszych sterowników do karty graficznej. Pobierz i zainstaluj.

@Down

Panel Sterowania - > System - > Menadżer urządzeń - > Karta graficzna - > i tam masz napisane : ) To jest pod win 7 ;D

A jeżeli masz Win xp to ściągnij program Everest. On Ci pokaże jaką masz kartę dokładnie ;D

1393461645-U349224.png

Opublikowano

#UP

Tak, można chyba w panelu sterowania będą takie informacje.

Po co powtarzasz odpowiedz?

1327845619-U359964.jpg

|Helper WarRock|

"Docenisz jeśli stracisz.."

Opublikowano

@Up: Wchodzisz na stronę producenta swojej karty, wybierasz model oraz system operacyjny i pobierasz.. Potem tylko instalujesz i gites :D

Nothing to do here.

Opublikowano

i teraz wybierasz które sterowniki zaktualizować lub zainstalować to zaczyna ci pobierać i instalować musisz kliknąć pod sprzętem Update Available

Opublikowano

Dokładnie, to zaktualizuj sterowniki do karty graficznej - o nią nam chodzi. No ale jeśli chcesz, to wszystkie ;)

Nothing to do here.

Opublikowano

hehe przez zainstalowanie tego sterownika karty graf. rozwaliłem kompa ;p jestem teraz na trybie awaryjnym trzeba naprawić a więc daje wszystkim like i żegnam papa :**

ironweek.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...