Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Spis] Wszystkich Cheatów i Poradników

xamizo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jako iz z tad sciagnalem pierwszy hack do MW3 pragne podzielic sie nowymi wersjami + jednym dodatkowym.

Umieszczam tu paczke 3 hakow:

1. MW3 HaksSaferWonderPro - wersja 1.4.382 WonderHack'a - nadal nie dziala 1 shot kill

2. MW3gibsonWonderTitleEmblem14382 - wszystkie emblemy i tytuly za jednym kliknieciem bez potrzeby wpisywania odpowiednich numerow i zatwierdzania (dzialaja elite)

3. mw3classedit - bardzo ciekawy hack. Daje on mozliwosc dodania 2 attachment'ow + prefiency jednoczesnie do primary i secondary broni - zasada dzialania taka sama jak wonder'a

Pozdrawiam.

Download:

http://speedy.sh/YAfFR/Haki.rar

http://www.sendspace.pl/file/df303af8c4f079429b45ecf

Jeszce jeden hack :D

Działanie: sejwuje nasze kille :D:D:D - po smierci - w grze oczywiscie - nie tracimy killa do assault package i mamy mozliwos wybrania dowolnego assault'a - tutorial oraz downlodad tu

http://gamemagiz.com...illstreak-hack/

pozdrawiam i zycze milego oszukiwania

all czity oczywiscie NIE WYKRYWALNE ! poza lewel hackiem :( ale zawszw mozna sobie dodac tokenow i wbic lewel 2x szybciej :P

Opublikowano

u mnie n akasperskim nic mi nie wykrylo plikw 100% czysty

tu podaje linka do strony skad sam osobiscie go pobralem - zawiera rowniez skany

Opublikowano

Chciałbym się zapytać czy byłby taki hack, że mogę sobie ustawić np. zdalnie sterowaną wieżyczkę za 3 zabicia? a ona jest od 12 naprawdę

76561198063680646.png
Opublikowano

Tylko prosiłbym o usunięcie z listy cheatów, które są na megaupload, przecież nie działa już niezły szmat czasu.

Opublikowano

Przedwczoraj. Choć dodano parę na 1.5... Chociaż nie ma ich na tej liście, podejrzewam, że będzie akytualizowana... Znaczy mam nadzieje.

• 3 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Pewnie dlatego, że było za dużo podpiętych / nie było dawno aktualizacji ;)

Wyślij mi ktoś zaktualizowane na pw. a będzie nagroda :)) <ja nie mam czasu >

Choć do jutra powinno mi się udać zaktualizować all :)

Opublikowano

Odpiąłem ten temat , jak i dużo większość gdyż poprostu był za duży spam podpiętych tematów , ale za to znajduję się teraz na "lista najważniejszych tematów w dziale"

Opublikowano

brak aimbota i wallhacka

50 postów - Zrobione! :) 400 postów - W trakcie
100 postów - Zrobione! :) 500 postów - W trakcie
200 postów - W trakcie 750 postów - Może
300 postów - W trakcie 1000 postów - Chyba mnie coś xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...