Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PROBLEM] Nie mogę dodać ramu

Hulcus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, uporałem się z moim poprzednim problemem, teraz chce dodać ramu dla javy więc dodałem w panelu sterowania zwiększyłem na 3gb i nic to nie dało, w menadżerze pokazuje że mam zużyte max 2gb nawet w mc patcher zwiększałem ;< co robić?

Opublikowano

Podepnę się , mam to samo mam 3GB Ramu , ustawione mam 1GB i nie moge ustawic na 2GB i na półtora tez nie idzie , nie moge zmienic nawet na mniejsza wartosc , poprostu nie zapisuje sie tylko wraca do tego 1GB

System : Windows Vista Home Basic SP2

I minecraft premium

Opublikowano

patcher mi chyba nie działa sprawdzę jeszcze raz, pirat , windows 7 32 bit

Przykro mi, ale na piratach nie działa przydzielanie RAMu... Niestety nie stać mnie na Premium i też mam pirata i próbowałem wszystkiego, aby przydzielić i nic mi nie pomaga... :( A ktoś gdzieś kiedyś pisał (nie pamiętam dokładnie), że na piratach nie da rady przydzielić RAMu. Jedynie w MCPatcher można, ale żeby przydzielić trzeba uruchamiać z poziomu Patcher'a. Nie wiem czemu nie zapisuje... Też by mi się to przydało... :( I też mam Win 7 32bit. :P

xKaMaSx

exMod

Memory

Opublikowano

Pan powyżej wszystko wyjaśnił także miałem ten problem , powiem tak są plusy kupienia tej gry ale są i minusy nie wiem czy jednorazowy wydatek jest tak straszny jak granie na piracie i męczenie sie z nowymi problemami, sam grałem na piracie i wiem jak zmienili tą gierke ;/

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...