Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Kamer mod , Pytanie , + dam max odwiedzinki i Lubie To

DISABLED

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , od paru dni pieprzę się z metin2 kamer mod na privki . problem jest w tym

ze nie mogę , tzn nie moge , nie potrafie , bo móc to moge :P, a więc przejdzmy do rzeczy , nie potrafię odnależć ip serwera DivineWorld , wszystko robie tak jak u kamera na stronce (metin2mod.tk ) lecz nie wychodzi , prosiłbym o pomoc aby ktoś wyjaśnił mi krok po kroku jak to zrobić lub podał dokładne ip DivineWorld s2 , ponieważ chce sobie zrobić kamer moda . No to chyba koniec , aaa nie jeszcze jedno , mógłby mi ktoś podać link do jakiegoś metka 2010/2011? nie moge nigdzie w google znalezc wiec pisze .

I czy 2011 / 2010 niezpatchowany będzie działał , oraz jak dodać te ip do listy serwerów , z góry dziękuje bardzo za pomoc .

"Sprzęt nie czyni gracza dobrym, ale pomaga dobremu być jeszcze lepszym" ~ Ja

Opublikowano

Pobierasz generator.

http://metin2mod.tk/guide/

Wklejasz do clienta.

Odpalasz do clienta

Wyskoczy ci okno ze ip bd w serwerinfo

W głównym folderze clienta masz tam serwerinfo otwierasz masz tam porty i ip

1385378412-U477327.png

By Miyoshi

Opublikowano

a jak dodać to do listy?. oraz link do metka 2010/2011 nie zpatchowanego prosiłbym

Opublikowano

Co chcesz dodać do listy ? Opisz dokładniej bo nie rozumiem jaka lista.

Szukam tego metina i chyba nie ma niepatchowanego nikt żeby pobrać jedynie na głównej metina

1385378412-U477327.png

By Miyoshi

Opublikowano

dobra , wymecze sie i wsadze te sr :D nigdy chyba nie ogarne tego kamera :D nigdy go nie moge pobrac ani sciagac , dobra lap lubieto i odwiedzinke. dz za checi :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...