Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS]Przykazania nooba

NateeR

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zasady noobów.

Haha, beka - "Nigdy niedaje nic za darmo" xD

"Dasz coś?

- Nie

Lol, noob."

Ta, dobry SS. :D

//Podaj nazwę privka.

Opublikowano

Wiadomo że większy lvl nie odpisze mniejszemu bo czuje się koxem i co będzie odpisywał noobkowi z 20 lvlem . Jest to bez sensu , ludzie przecież wy też kiedyś zaczynaliście.

25167105506803531859.png

"Wyjazd rzecz święta"

Opublikowano

No zgadzam się z Arturo1906 wielu nie odpisze do mniejszych leweli jak ma się ten tak zwany "high lvl" i jest się "koxem" sam grałem miesiąc temu na Divine World S2 i pytałem się o ulepszenia i w ogóle a czy ktoś odpisał hmm jedna osoba na 20 (1/20) po 2tygodniach gry sam bylem koxem ale odpisywałem jak miałem czas mniejszym lvlom i im radziłem co mają robic itp teraz tam nie gram bo jest do dupy (chodzi o ludzi) a co z EQ zrobiłem ?? :) oddałem dla 50-99lvlom i ch*j wole oddać takim niż 101+ ...

@topic Przykazania "koxa" powinno się nazywać :D

[img]http://havitus.pl/screeny/sygnatura.gif[/img]

Opublikowano

Nie widzę w tym nic śmiesznego, ale jak jest to jest.

Odpisywanie, staram się odpisywac każdemu nie zależnie czy ma 1 czy 90, także noobem nie jestem D:.

Opublikowano
A ja nikomu nie odpisuje, bo mnie wku*wia to że sobie stoje w m1, i mi pisze tysiąc osób, i spam na cały ekran O_-

O tobie właśnie mowa , życze ci aby nigdy nikt ci nie pomógł bo to że masz 90 lvl nie świadczy o tym że jesteś leszy od innego człowieka , Ba pokazujesz jakim jesteś samolubem który myśli tylko o swojej dupie . Pzdr dla kumatych .

25167105506803531859.png

"Wyjazd rzecz święta"

Opublikowano

xdd na metinie są takie nooby więdz sie nie dziw :)

1326497561-U433938.gif

ilość postów:

`- 15-30[X]

`-30-45[X]

`-45-55[.]

`-55-70[.]

`-70-85[.]

`-100-200[.]

Opublikowano

troche czerstwe, ITemkow za darmo nikt nie daje. Przeciez na nie zapracowal sobie. z dupy mu to nie wyszlo nie ? .

sygnlamborginipro.png

Filmy z Metin2.PL Solar s26

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...