Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Plików Serwerowych

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej Wszystkim!Jestem nową użytkowniczką tego forum i widzę tutaj wiele poradników,publikacji i wiele innych wspaniałych rzeczy!!

Lecz czegoś mi tutaj brakuje.

Chciałam zrobić serwer dla znajomych do takiego pogrania sobie :D ponieważ Polskim Metin2 po ponad roku czasu grania mi się znudził.

Jestem Zielona jeżeli chodzi o tego typu rzeczy i potrzebuję Waszej pomocy.Poszukuję plików serwerowych (najlepszych)

I tutaj napiszę tak PROSZĘ UWAŻNIE PRZECZYTAĆ!

Chciałabym żeby na tych plikach były wgrane wgrane wgrane...Wierzchowce + pieczęcie do nich,szmaragdowe zbroje + połysk z Metin2 PL,dodana lodowa wiedźma oraz smok i wygląd groty z Metin2 PL.

Po co mi to skoro będę tam grała tylko ze znajomymi?

Lubię czasem sobie wyobrazić że jestem na PL i coś sobie wbijam :PP

Najlepiej żeby to były pliki serwerowe 2011 albo 2010.Proszę również o Klienta tylko tak widziałam tu różne klienty,ale moim zdaniem są one do dupy.Dlaczego?Po co komu jakiś dziwny wygląd zbroi,miejsc,czy skilli?To jest bezsensowne.

Także po tym co napisałam wyżej potrzebuję klienta taki jak Metin2 PL tylko dodane to żeby było widać opisane wyżej zbroje,mounty oraz moby.

Więc jeżeli komuś się nie chce czytać napiszę w skrócie :

1.Pliki serwerowe 2011/2010

2.Dodane wierzchowce (oraz pieczęcie do przywoływania)

3.Dodana lodowa wiedźma oraz smok i wygląd groty z Metin2 PL

4.Szmaragdowe zbroje + połysk z Metin2 PL

5.Normalny klient do gry Metin2 PL tylko żeby było widać na nim wiedźmę, mounty oraz zbroję.

P.S Nie interesują mnie Tutoriale tego typu :

Jak dodać zbroje na serwer itp

Ponieważ nie umiem skorzystać z tego typu Tutoriali.

Z góry dziękuję za pomoc.

Pozdrawiam

Opublikowano

wez sb jakies pliki np sherera jak ci sie uda zainstalowac i uruchomic te pliki to wez sb edytuj;] pelno poradników masz do tego nawet pojedyncze;] naprawde fajne rzeczy^^ ale wiesz ogólnie jak postawisz juz masz super;] jak dla sb chcesz to wez jakies fajne zrob;] albo harda albo do zabawy;] jak wolisz^^

;]

Opublikowano
http://www.mpcforum.pl/topic/467257-indextutspis-wszystkich-gotowcow-plikow-serverowych-20082010-tut/
http://www.mpcforum.pl/forum/413-pliki-serwerowe/

1385378412-U477327.png

By Miyoshi

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...