Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

JJay Joker i jego save.

Ciasteczko11

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema. Mam prośbę do każdego kto ma jakieś zdolności madualne i pamięć fotograficzną. Proszę aby ktoś zrobił osoby temat aby tam umieszczać kolejne updata budowli JJay'a. Myślę, że taki wciąz update'owany temat byłby super sprawą.

Pozdrawiam

Opublikowano

A to nie ma YouTube? bo na YouTube jest to od groma, Save z każdego odcinka jest, tylko z 13 będzie dopiero po paru dniach albo na drugi dzień, zanim ktoś to udpatuje :D

Opublikowano

Nie wiem jak u innych, ale wg mnie to bez sensu... Robiłem kiedyś do odcinka 6 i co? Temat został zablokowany gdyż jest już taki temat ale tam nie akutalizują save'ów... a po 2 to od razu ktoś weźnie tego save na inne forum, na yt czy gdzieś i podpisze, że on to zrobił...

Lubie To

fw821y.png
Sygnaturka wykonana przez FailStunt

Opublikowano

Jezu ludzie czemu wy chcecie jakiegos goscia.Budowle najlepiej robic swoje a nie odrazu miec save i miec radoche ale jestem fajny bo mam save jakiegos goscia xD

Opublikowano

Ludzie, weźcię się ogarnijcie z czyjimiś save'ami. -.-

To że nie mace w sobie kreatywności i wyobraźni nie znaczy że możecie

brać sobie czyjeś save'y.

League Of Legends !

Opublikowano

Popieram po co wam te save'y? Z tego co wiem JJayJoker dał seed mapy .. poprostu idz tak jak on zgodnie z filmikiem i znajdziesz to miejsce , możesz je zrobić inaczej niż on ... Minecraft polega na myśleniu a nie zassysaniu czyjegoś zapisu gry

BaRteKbrk.png

ZBIERAM +

Opublikowano

Ja się z wami nie mogę zgodzić.

Jeśli pewna osoba chce mieć mapę taką samą lub chociaż podobną do czyjejś to oczywiście może.

Nie każdy ma łeb jak sklep i potrafi świetnie budować... a może ktoś chce poodkrywać tego save'a i potem w komentarzach napisać JJayJoker'owi, że gdzieś obok domu jest dungeon,czy coś.

Up. Save'am chwalić się przed kolegami ? Żałosne. Kroganin dziwny pomysł.

Jeśli ktoś robi już tą rekonstrukcję save'a JJaya to dobrze by było jeśli by ją aktualizował i powinna być tylko taka jedna na MPCForum a nie każdy nagle zakłada taki sam topic.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...