Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Prezent dla rodziców

Zavetti

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ema. Jak wiecie, święta się zbliżają, przez rok zarobiłem troche kasy i chciałbym kupic coś starszym. Siostrze już kupiłem i nie było problemu, ale jak zawsze mam problem z rodzicami.

Dla taty najlepszym posuniecie byłaby flaszka, która zagwarantuje, że "prezent się nie zmarnuje", ale nie jest to chyba wyszukany prezent pod choinke. Ojciec interesuje się fotografią, ale kompletnie nie wiem co mu kupic.

Mama narzeka na służbowego laptopa, bo nie może nawet napisac uzasadnienia - wszystko ma blokowane i przeszkadza jej to w pracy. Robimy z siostrą zrzutke. Myślałem tu o netbooku, albo tablecie. Możecie jakieś doradzic, tak do 600 zł?

Dzięki i pozdrawiam.

Opublikowano

Tu nie o to chodzi. Dla taty to i tak wpadnie coś w ostatniej chwili, a to 600 zł (czyli 300 na głowe) to maksymalna granica. Równie dobrze możemy kupic za 400, czy 500, wtedy już koszta są mniejsze.

Opublikowano

Problem jest taki, że za 600 zł nic dobrego nie kupisz... Dla ojca flache jak sam mówiłeś i doproś ojca o dodatkowe 300zł i kup matce jakiegoś lepszego notebooka.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...