Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[POMOC]Serwery war3source

KoXs1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

WITAM!

Od niedawna zauwazylem ze w CS:S jak sie wchodzi na serwery ktore sie samemu dodawalo do Moim Ulubionych czy jakos tak to tam jest taki nagłówek "GRA" i na normalnym serwie pisze Counter Strike Source (czy jakos tak). I tu właśnie zaczyna się mój problem ponieważ znalazlem serwer war3source (serwer z klasami i na lvl-e) i tak gdzie jest nagłówek "GRA" to tu pisze "war3source [i tu sa jakies literki np: 1.2.3.5]" i jak wbijam na serwer to pisze: "twoja wersja jest niezgodna z serwerem".Szukałem w google chyba z 2h i wszystkie poradniki byly albo po arngielsku albo po jakims innym jezyku... Wklejalem to w tłumacz google i nie kazdy wyraz byl wtlumaczony. Wgrywalem rozne pliki jakie byly do sciagniecia we wlasciwe miejsca(chyba). Jak ktos gra na tym typie serwerów to niech mi pomoze jak prawidłowo wgrac pliki do CS-a. I niech jeszcze da link do poprawnego tutorialu jak bym mogl.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...