Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

SCraft [Frakcje][100% survival][Brak Miast][1.0.0!][McMMO][Serwer o którym marzysz!]

Wojownik00

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 50
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zgadzam się z Camorra97. Ja i moi znajomi również zaczęliśmy budowę naszej siedziby. A na serwerze gra się naprawdę dobrze.

Zauważyłem również że forum padło i od rana nie działa.

Opublikowano

server totalna porażka Admini się kłucą o to jaki gamemode ma być mam na myśli Każdy z graczy mów survival!! a ten ja chce FB i koniec jak nie będzie FB nie opłacam serva i padnie

NIE POLECAM!! szczególnie jak ktoś ma komupter w pokoju z rodzicami to tam takie bluzgi lecą że to coś okropnego-nawet sam admin mówi do graczy"naprawiam wam mapke debile" : ) pzdr

sygnaturka6kh.jpg
Opublikowano

Jak ten serwer zmieni się na na FB to będzie to kolejny z wielu serwerów z dużym miastem i małą garstką graczy, bo większość pewnie odejdzie.

Serwerów FB, RP, RP+Survival jest multum, nie wiem po co robić kolejny.

Za to podajcie mi inny serwer Survival z frakcjami taki jak ten(chodzi mi o zestaw pluginów), ciężko znaleźć.

Opublikowano

Według mnie Jeżeli ten serwer ruszy to najlepiej będzie gdy zdejmą permisson na bicie ludzi na terenie gildi a ludzie z gildi ich nie mogą bić.

Opublikowano

Ludzie jak naprawicie serwer napiszcie Tutaj coś takiego : "SERWER DZIAŁA WBIJAĆ!!!"

Daj plusikaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ! Bo zrobie to czego byś nie chciał ! ( Co?) Najebie się i pójdę spać

Opublikowano

0 Ogaru spawn cały w lawie lagi okropne ludzie wyzywaja cytat

-ja:czemu spawn w lawie

koles-nie podoba sie?

ja:nie

koles:to wypierdalaj wpierdol masz

Opublikowano

serw do dupy ! nikt nie ogarnia, brak adminow, na spawnie rozlana lawa przez co nie mozna rozpoczac gry, a nikt sie nie kwapi, aby cos z tym zrobic. NIE POLECAM !!!

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...