Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Batman

EmpioS

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No, kolego. Jeśli gra stoi w tym samym miejscu od 8 godzin, to znaczy, że coś jest z płytką/komputerem. ;)

Po za tym wątpię, żeby ruszyła dalej. ;)

1567846744.png
Opublikowano

moze ktos zajebal kawalek plyty ^_^ napewno jest okrągła?

Opublikowano

Ściągnij z neta ;) z piratami zawsze mniej problemów :D a mini obraz masz na płytce, to jak sciagniesz wersję do crackowania samodzielnie, to nie bój żaby, ruszy.

Opublikowano

Czyli to wina kompa nie laptopa... Może kompa masz za słabego i coś blokuje?

Żadna wielka miłość nie umiera do końca. Możemy do niej strzelać z pistoletu lub zamykać w najciemniejszych zakamarkach naszych serc, ale ona jest sprytniejsza - wie, jak przeżyć. Potrafi znaleźć sobie drogę do wolności i zaskoczyć nas, pojawiając się, kiedy jesteśmy już cholernie pewni, że umarła, albo, że przynajmniej leży bezpiecznie schowana pod stertami innych spraw...

Opublikowano

Ściągnij z neta ;) z piratami zawsze mniej problemów :D a mini obraz masz na płytce, to jak sciagniesz wersję do crackowania samodzielnie, to nie bój żaby, ruszy.

to właśnie na odwrót, lepsze są wersje oryginalne ze sklepu, a te scrackowane mogą mieć różne bugi czy chodzić mniej płynnie niż oryginał bo juz były edytowane przez użytkownika, no ale wiadomo wielu ludzi bierze z neta bo szkoda kaski :>

Opublikowano
Czyli to wina kompa nie laptopa... Może kompa masz za słabego i coś blokuje?

Komp jest słaby -.- tylko bf3 na ultra :D a co moze blokować zapora systemu windows ?

1369851372-U355713.png

by Regman

Opublikowano

xD Ciekawe co tam ukrył ten autor pod białym tłem. Stawiam, że to był folder z partami nielegalnymi od Batmana ;D. Albo wypakowane pliki instalacyjne Batmana w folderze .

Nie bądźcie frajerami moi drodzy moim zdaniem koleś leci w balona . Gdyby rzeczywiście kupił grę to by nie miał takiego problemu, a już na pewno nie 9 h instalacji. Moim zdaniem to piracka wersja, która jest uszkodzona .

Mam prawo tak podejrzewać bo sam zakupiłem setki gier i nie miałem takiego problemu jak autor tematu.

Nawet jeśli to wina płyty to czemu gnijesz na forum zamiast przeszukać FAQ wydawcy tej płyty , albo pójść do sklepu i zażądać zwrotu pieniędzy i kupić gdzie indziej. Gorzej jeśli wklepał kod gry i aktywował grę . Wtedy nie ma zwrotów.

jqeuR.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...