Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zapłata Za Usługi Allegro?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam pytanie:

Czy muszę koniecznie uregulować rachunek na allegro??

Zapłać za usługi Allegro

Ta strona służy Sprzedającym do regulowania rachunków wobec Allegro.

Saldo bieżące: -105,52 zł

to prawie 1/3 z tego co zarobiłem ;]

proszę o szybką pomoc

xniquinjectx.png

sygnaniqu.png

Opublikowano

A widzisz tak to jest jak sie bezmyslnie wystawia aukcje itp, allegro nie robi nic za darmo, oczywiscie te pieniadze mozesz uregulowac w dowolnym czasie, jakie sa konsekwencje dlugotrwalego zwlekania z zaplata dla allegro to nie wiem bo sam nie mialem takiego przypadku.

Opublikowano

zablokuja ci konto jak nie zaplacisz

Czy wiesz że?

Dogłębna penetracja rozluźnia umysł i duszę

Opublikowano

dopóki QXL nie napisze do Ciebie, abyś uregulował należności do allegro nie musisz płacić. a jeżeli nie zapłacisz:

Nieuiszczenie należności w wymaganym terminie może skutkować częściowym bądź całkowitym pozbawieniem funkcjonalności Konta Użytkownika. W takim przypadku warunkiem przywrócenia pełnej funkcjonalności Konta jest niezwłoczne uregulowanie wszystkich należności wobec QXL, nawet jeśli termin ich płatności jeszcze nie nastąpił.

Źródło:

To jest ukryta treść, proszę

d23735233b786cb5.jpg

Dołącz do nas! :)

Opublikowano

pierw jest do 200zł .. i blokuja konto jak zaplacisz odblokuja sam tak mialem o.O troche chore.. ale przynajmiej jest6

.

Opublikowano

oczywiscie że nie musisz, ale chyba nie chcesz mieć komornika w chacie?

Wrzuć.se! - zachęcam do dyskusji na temat mojej stronki do uploadowania obrazków przez ich bezpośrednie wklejanie na stronę!

Opublikowano
pierw jest do 200zł .. i blokuja konto jak zaplacisz odblokuja sam tak mialem o.O troche chore.. ale przynajmiej jest6

Thx! pomogłeś ;] ale postaram się nie przekroczyć 150zł bo juz od 100zł dostałem emaila ;/

co za ....

xniquinjectx.png

sygnaniqu.png

Opublikowano

A ja dostawałem co chwila maile że mam zaległe 10,56zł i chcą mnie po sądach ciągać xD Po 2 miesiącach odpuścili i konto samo się odblokowało... rotfl.

omfg.png
Opublikowano

ja nie wiem jak coś wystawiam to odrazu płace aukcje a nie zwlekam. chyba powyżej 5zł będa spamować ci na allegro o niezapłaconym rachunku. A jak nie zapłacisz to blokada konta i masz około 2 tyg w du***

Opublikowano

Nie prawda że musi być 200 zł, to zależy od czasu, ja miałem 50 gr. i mi zablokowali konto po jakichś 2 latach, wystawiłem tylko jedną aukcję, i musiałem zapłacić ;) Nawet przygotowali taki smieszny druczek wpłaty do drukarki który miałem zanieść na pocztę

ts-poland