Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Dziwny problem z kbotem?

VanishPower

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam dziwny problem z kbotem otóż nie dziala na moim kompie wiec odpalam na innym ok dziala.... Nastepnego dnia juz tam nie dziala wiec odpalam na kolejnym kompie id ziala nastepnego dnia znowu na tamtym kompie drugim nie dziala dziwne?...

Opublikowano

słuchajcie sluchajcie ludzie bo jak odpalam chrome to wyskakuje mi taki blad rze : wystapil blad .... i cos tam dalej nie chce mi sie pisac oco kaman ???????

Opisz dokładnie swój problem bo za takie posty to i warna możesz dostac ... Kolega podstawówka i interpunkcja sie kłania.

Opublikowano

Hmm dochodzi tam jak sie loguje wybieram serwer i pisze loading maps i tam pada i znowu do logowania....

A co do wypowiedzi Piortreks34 to nie podstawowka a gimnazjum a int znam ale mi sie nie chce...

Opublikowano

A może blokuje go jakiś antywirus ? Spróbuj go wyłączyć lub wyłączyć na chwilę ochronę a jak pomoże to OFF na dłuższy czas ;D

A może nieważna licencja bo jak może nie wiesz to w KBcie licencja darmowa jest tylko 24 godziny od konta więc jak już użyłeś bota to już mogła się licencja skończyć .. :D

New%20xd.jpg
Opublikowano

Mam licencje i sie licencja laduje w kbot cc az taki nie ogar nie jestem ;) Antywira to ja kombinowalem na moim kompie ale dziwne ze na innym kompie nie dziala jezeli dzialalo a nie kminilem niz z antywirem?....

Opublikowano

KBot jest obecnie aktualizowany, gdyż poleciało troszkę Permów ;)

Jeśli zostanie zaktualizowany, serwer licencji zostanie włączony,

i będziecie mogli dostać kolejną szansę na bana.

Co do tematu, popatrz na firewalle, i inne tego typu rzeczy.

A może coś blokuje port KBota?

Opublikowano

a jak może być aktualizacja kbota jak ibot nie był aktualizowany

Oni są nie zależni od tego bota - Z jego kodu "mogą"(no bo niby nie mogą no ALE) zrobić zupełnie odmiennego bota , o nowym tyle tle i szacie graficznej jak i możliwosciach ale tego nie zrobią bo są zbyt pazerni na forse by chociaz troche dodatkowo sie wysilic.. Jedynie zawsze chcą nadążać za nim.

Opublikowano

Ja nie moge czy wy czytacie caly temat?! toz pisze ze na innym kompie dzialalo a teraz nie ! a z antywirem nic nie kminilem !!! A p[oza tym tyle ze jak jest aktualizacja to ja to widze bo pisze Przepraszamy czy cos takiego bla bla serwer jest aktualizowany

Opublikowano

KBot jest obecnie aktualizowany, gdyż poleciało troszkę Permów ;)

Jeśli zostanie zaktualizowany, serwer licencji zostanie włączony,

i będziecie mogli dostać kolejną szansę na bana.

Co do tematu, popatrz na firewalle, i inne tego typu rzeczy.

A może coś blokuje port KBota?

A jak sprawdzic czy cos blokuje ten port? Bo tego nie wiem wtf z tym portem kbota...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...