Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Torrent

saints

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pytanie czy isnieje jakiś ręczny torrent abym mógł go pobrać z jakiejś strony i zainstalować?

Bo ten automatyczny mi się długo pobiera jest postęp 90.0% i ogólny 95.0% i tak od 15 min.

Prędkość od 0.02kb/s do 4,23kb/s...

I do tego nie wiem ile ten torrent zajmuje = ile będę czekał.

Dodam iż mam mobilny internet z limitem i mi się właśnie skończył transfer :(

Opublikowano

Może mi ktoś napisać ile zajmuje cały z patchowany i torrentowany metin? Wtedy będę wiedział ile jeszcze czekać... Na razie 845mb waży mój.

Opublikowano

Teraz mam taki problem z błedem o nazwie: LOG. Pokazuje mi się po z torrentowaniu metina.

Zainstalowałem Metin2mod PL po uruchomieniu był: FATAL ERROR! Python ... coś tam.

I potem zmieniłem pliki w folderze lib i miałem: Nie prawidłowy client, proszę o uruchomienie patchera.

Teraz czekam na kurczaki aż się załadują ale nie wiem. Zacinaja się i nie chce się patchować.

A po modzie jest bład nie prawidłowy plik pack/index prosze zaaktalizowac patcherem.

Opublikowano

Ściągnij najnowsze patche do metina, aktualizując na tyle ile dasz radę, możesz też się posłużyć jakimś gotowcem.

http://www.mpcforum.pl/topic/491656-tutdownload-gotowiec-metin2-pl/

tlofbnowe2.jpg

Opublikowano

Moze byc to winna braku netframeworka?

Działa! Zainstalowałem Moda, zmieniłem biblioteke, a potem SylverWolf dał mi swój index, wkleiłem i chodzi ;)

Można temat zamknąć.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...