Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z logowaniem na multiplayers

Manakio

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mam problem z zalogowaniem się na Server minecraft gdyż Hamachi mam włączone i wpisuje IP Taki jak jest na hamachi ale niestety nie loguje do gry pisze "failed to connect to the server connection time out: connect" (wersja1.0.0) Twórca servera gra na tym serverze i mu działa ale ja się nie mogę do niego zalogować server ma parę minut wyłączenie antywirusa nie pomogło jeśli ktoś pomoże mi z tym problemem dam +.

Opublikowano

to dlaczego twórca servera gra na piracie i czy jest taka możliwość bym ja tez grał oprócz kupna (gra sam bo ja nie mogę wejść )

Opublikowano

Niech od nowa włączy serwer. Time out to błąd ni stąd ni zowąd.

kolega zrobił Server oglądając You tube i nie wie jak zrestartować server patrzałem na YT i znalazłem tylko jak w xp zrestartować

Opublikowano

By restetowtac reload w konsoli. A co do bledu, wpisz port.

gdzie mam wpisać ten port ? ma wpisany założyciel servera a ja mam go wpisać a jak tak to gdzie?

Edit.udało się kolega zrestartował komputer niestety plusa mogę dać tylko sobie :( Temat do zamknięcia :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...