Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Duuuzy Problem !!

Swirek14

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam bardzo duzy i powazny problem. Instaluje Cs'a 1.6 i gdy juz po instalacji go wlaczam to pojawia sie ta "tapeta" z tymi dwoma CT i nic ani zadnych napisow ( New Game itp.) poprostu sie zawiesza Cs... probowalem wszytkiego, instalcji na nowo, sciagniecia cs'a na nowo. Niedawno mialem format wiec nie mowcie zebym formatowal kompa... czy jakies sterowniki sa potrzebne( niemowie o karcie dzwiekowej graficznej itp. ) typu DirectX, bo instalowalem go niedawno ale nie jestem pewien czy sie zainstalowal bo pojaiwa sie instalacja i znika i pisze ze koniec :/... prosze o szybko odpoweidz to pilne !!!

PolandMS

[X]Login Serwer - 100%

[X]World Serwer - 100%

[..]Dropy z potworkow - 48%

[..]Sklepy - 13%

[X]Warp NPC - 100%

PolandMS - Postacie

Job: SuperGM

Level: 255

Nick: [GM]Swirek

Opublikowano

tez tak mam!!! prosze niech ktos napisze jak to sie robi u mnie jest tak ze jak wlaczam giere to jest 2 ctow i sie zwiessza i niebieski ekran z napisami jakimis

• 1 rok później...
Opublikowano

Typu directX? xD DirectX jest o ile wiem do grafiki,a pisales ze nie potrzebujesz. Ściągnij wersje DigitalZone.To normalny nonsteam client, lecz nie wspolpracuje z SXE,ale wszystkie serwy dzialaja

Już 60% :))

doctorwh01.jpg

• Dodaj nową pozycję...