Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Minecraft dziwne pixele ...

drax18

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zakupilem ostatnio minecrafta zainstalowalem gra odapala sie normlanie 0 bledow ale jak jestem w swiecie mam jakies dziwne biale pixele na texturach (nic nie modyfikowalem)

ss:

asdjo.png

windows 7 Professional x64 sp1

GeForce 9800 GT

Opublikowano

kolega ma tak na kompie starszej generacji, sterowniki mu juz nie pomagaja , jednak ty sprobuj bo moze to rozwiazac twoj problem , wejdz na strone producenta twojej karty i sciagnij najnowsze sterowniki do niej

Opublikowano

Wydaje mi się jakby było to standardowe tekstury. Z mojego punktu widzenia wszystko jest OK. Hmm, próbowałeś reinstal? Lub może instalację najnowszej javy (chociaż nie wiem czy cokolwiek java ma do grafiki), albo po prostu to wina twojej karty graficznej.

1348162346-U215643.png

by Baksiu

Opublikowano

Ja mam identycznie. Mi to przeszkadza a szczególnie przy kręceniu filmików.

Podłączam się do tematu jak to naprawić ?

Sterowniki najnowsze java najnowsza wszystko aktualizowałem POMOCY !

Opublikowano

A reinstall minecrafta działa ? no niewiem właśnie czy jak się ma premium i sie reinstalluje to czy mozna miec dalej te same premium..

DAMN !

Opublikowano

A reinstall minecrafta działa ? no niewiem właśnie czy jak się ma premium i sie reinstalluje to czy mozna miec dalej te same premium..

Po przeinstalowywaniu minecrafta ma się premium cały czas.

Wydaje mi się jakby było to standardowe tekstury. Z mojego punktu widzenia wszystko jest OK. Hmm, próbowałeś reinstal? Lub może instalację najnowszej javy (chociaż nie wiem czy cokolwiek java ma do grafiki), albo po prostu to wina twojej karty graficznej.

Na pewno nie jest to wina karty graficznej gdyż mam taką samom i nic się nie dzieje.

@Top.Pozmieniaj coś w ustawieniach grafiki w MC.Spróbuj zainstalować moda "Water Shader" , powinno pomóc bo to zmienia całą wodę.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...